2777
2789

سلام خانوما

من قبلا لاغر و مانکن بودم ولی یه سری چیزا باعث شد طی ۲سال ۱۵ کیلو چاق شم یکیش افسردگی و پرخوری عصبیم بود و یکیشم تنبلی تخمدانم

خیلی اشتهام زیاد بود و مث گاو غذا میخوردم گاهی انقد غذا میخوردم که دلدرد میگرفتم همینم باعث شده بود حجم معدم بزرگ شه و اشتهام روز ب روز بیشتر شه

تا اینکه تصمیم گرفتم رژیم بگیرم، انواع رژیمارو امتحان کردم کتوژنیک،کالری شماری،حتا دکتر تغذیه هم رفتم اما هیچکدوم فایده نداشت و مدت طولانی وزنم ثابت مونده بود

تا اینکه تصمیم گرفتم خودم رژیم اختراع کنم واسه خودم

من ۲تا مشکل بزرگ داشتم یکیش اشتهای زیادم بود جوریکه هرساعت گشنم میشد

دومیشم این بود که حجم معدم بزرگ شده بود و هروعده باید کلی غذا میخوردم تا سیر بشم

تصمیم گرفتم این دوتا مشکلمو حل کنم

فهمیدم ک برای کوچیک کردن معده باید حجم غذاهامو کمتر کنم و ساعاتی از روز گشنه باشم تا بدنم خودشو با شرایط گشنگیم هماهنگ کنه و معدمو کوچیک کنه

برای کاهش اشتها هم فهمیدم ک یه سری مواد غذای مث چای سبز،قهوه،دمنوش های گیاهی اشتهارو خیلی کم میکنن

پس تصمیم گرفتم ک یه رژیم اختراع کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رژیمی ک اختراع کرده بودم:👇👇👇

صبحانه فقط چای سبز و دمنوش

ناهار ۷ قاشق برنج+۳قاشق خورشت

شام ۵ قاشق برنج+۲قاشق خورشت

میان وعده معمولا ماست خیار میخوردم

اما بعد از شام دیگه هیچی نمیخوردم یعنی از ساعت ۷ یا ۸ شب ب بعد دیگ هیچی نمیخوردم شامم مجبور بودم زود بخورم چون زود گشنم میشد بعداز شام هیچی نمیخوردم مگر چای سبز یا دمنوش

راستی این رژیمو بدون ورزش انجام دادم و نتیجه گرفتم یعنی بدون هیچ فعالیتی اینهمه لاغر شدم حالا فرض کنید اگ ورزش میکردم چقد بیشتر میتونستم لاغر بشم

من با این رژیم هفته ای ۴ کیلو لاغر شدم ینی طی ۲هفته تا الان ۷کیلو کم کردم از ۶۵ کیلو الان رسیدن ب ۵۸

ماهی حداقل ۱۲کیلو با این رژیم کاهش دارین

خلاصه یک هفته با همین رژیم پیش رفتم و بطرز عجیبی ۴کیلو کم کرده بودم منی ک وزنم شدیدن استپ بود و با هزار مدل رژیم هیچ کاهشی نداشتم

و بطرز عجیبتری اشتهام خیلی کم شده بود طوریکه الان واقعن درطول روز اصلا گشنم نمیشه فوقش یکبار اونم موقع ناهار شاید گشنم شه یذره

همچنین حجم معدم کوچیک شده چون هروعده با مقدار کمی برنج سریع سیر میشم طوریکه همون ۷قاشق ناهار برام زیاده و وسط خوردن سریع سیر میشم

دو روز پیش فهمیدم اسم این رژیم فستینگه با اینکه خودم اختراعش کرده بودم ولی از قبل این رژیم بوده و اسمشم فستینگ ۸:۱۶ هست

بعدش رفتم راجبش تحقیق کردمو فهمیدم فستینگ انواع مختلف داره ک بنظرم بهترینش همینه

پیشنهاد میکنم این رژیمو بدون ورزش انجام بدید حداقل ماه اول بدون ورزش باشه تا بتونید عادت کنید بهش

حتمن حتمن حتمن حین این رژیم روزانه قرص مولتی ویتامین+قرص آهن+سبوس برنج حتمن مصرف کنید تا دچار مشکل نشید

اگ مشکلات گوارشی یا بیماری خاصی دارید اصلا این رژیمو انجام ندید چون خطرناکه

منم لایک کن تا تجربه م بگم  منم تو بیست روز پنج کیلو کم کردم

بگو فرزندم

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
رژیمی ک اختراع کرده بودم:👇👇👇 صبحانه فقط چای سبز و دمنوش ناهار ۷ قاشق برنج+۳قاشق خورشت شام ۵ قا ...

من قبلا زير ٤٠ بودم الان ٧٨ فك كن

فقط الان دوست دارم برنج بخورم

فك كنم با رژيم شما من گرسنه ام بشه اخه 

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره