2777
2789

عزیزم من اطلاعی ندارم فقط سوالی داشتم ممنون میشم جواب بدین..ما هم چندباری اقدام کردیم ولی نتیجه نگرفتیم من حس میکنم همسرم واریکوسل داره ..شما از رو ظاهر بیضه تشخیص دادین؟یا اصلا مشخص نیست باید سونو داد؟ما یه سال پیش تو ازمایشگاه معمولی ازمایش اسپرم دادیم تحرکش یکم کمتر بود با شکلش..حالا میخوام بدونم اصلا واریکوسل علایمش چیه از ظاهر میشه فهمید؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من اطلاعی ندارم فقط سوالی داشتم ممنون میشم جواب بدین..ما هم چندباری اقدام کردیم ولی نتیجه نگرف ...

هفت هشت ماهی بود اقدام کردیم نشد چون سنمون هم بالاست رفتیم دکتر واسه جفتمون کلی ازمایش نوشت اسپرم شوهرم ضعیف بود از ظاهرش هم خودمون چند وقت بود شک کرده بودیم به واریکوسل 

رفتیم مرکز ناباروری اونجا اورولوژیست سونو نوشت از سونو گفتن که واریکوسل چپ داره

هفت هشت ماهی بود اقدام کردیم نشد چون سنمون هم بالاست رفتیم دکتر واسه جفتمون کلی ازمایش نوشت اسپرم شو ...

عزیزم یعنی بعد عمل هم ممکنه مشکلی پیش بیاد خدایی نکرده؟!!با ای وی اف چی؟راستش ما هم سنمون بیشتره و ببخشید بیضه چپ همسرم از بیضه راست یکم بزرگتره میتونه علایم واریکوسل باشه بنظرتون؟دیگه علایمی نداره از دکتر هم وقت گرفتیم یکم نگرانم

عزیزم یعنی بعد عمل هم ممکنه مشکلی پیش بیاد خدایی نکرده؟!!با ای وی اف چی؟راستش ما هم سنمون بیشتره و ب ...

بله امکانش هست گلم  ، اگر احساس درد دارن بهتر یه سونو انجام بده البته از ظاهرش میتونی متوجه بشی اگر گرید ۲ یا ۳ باشه اگر لمس کنی رگ ها حالت گره خورده داره تو دستت میتونی بفهمی که داره یا نه چون اکثر دکترها هم با معاینه متوجه میشن 

عزیزم یعنی بعد عمل هم ممکنه مشکلی پیش بیاد خدایی نکرده؟!!با ای وی اف چی؟راستش ما هم سنمون بیشتره و ب ...

امروز بردم سونو و ازمایشش رو به دکتر نشون دادم گفت باید عمل بشه بعد عمل هم ۵۰   ۵۰ هستش که بچه دار بشین یا نه😔