2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تجربیم

برای دخترم با یک سری هاشون حرف زدم 

از جمله سیب ترش و ...

با نکویی کار کردم 

الانم از یک‌جا دیگه براش برداشتم 

اخر ب این نتیجه رسیدم انهایی که استادن و زیاد میگیرن وقت برات نمیذارن 

یک سری موسسات برنامه فله بهت میدن میگن بخون هفته ای یک بار زنگ میزنن یک ربع وقت میذارن و تمام برسی سال اخر ترازت خوب نباشه ول میکنند 

تو همشون مشاور یکم بهتر گیر میاد اما از ده تا یکی هست 

فعلا امضا ندارم
دخترتون چندمه  الان نتیجش چطوره

دوازدهمه ریاضی هست 

دو سال با نکویی برداشتم خدایی مشاوره اش خوب بود 

از دو ماه مونده ب تابستون مشاورش رفت و یک نفر دیگه امد اصلا وقت نمیذاشت ۵ دقیقه تو هفته زنگ میزد ترازش خوب نمیشد دعواش میکرد اعصابش بهم ریخته بود اگر حالش خوب نبود باور نمیکرد دخترم میگرن داره

تابستون با یک مرکز دیگه برداشتم هر روز زنگ‌میزنه برنامه فردا رو میچینه اگر اون روز حالش خوب نباشه باهاش هم دلی میکنه میگه میرسونمت نگران نباش 

روش تست زنی و خوندن نهایی بهش میگه اگر جایی مشکل داشته باشه میگه چکار کنه 

اما اگر بفمهه بخوای بپیچونی باهات قطع همکاری میکنه 

تراز دختر تابستون ۴۱۰۰ بود برای دهم و یازدهم اخر تابستون رسید ب ۶۹۸۰

الانم برای دوازدهم حدود ۶۰۰۰ هزار هست با توجه ب اینکه دوباره یک ماه میگرنش عود کرده بود و هبجی نخوند 

میخوام بگم‌مشاور در کنار کار بلد بودن باید همراهت باشه همدلت باشه اینکه یک سری قواعد روتین نخواد روت اجرا کنه یا روش هایی که خودش درس خونده تا رسیده رتبه تک رقمی چون ممکن شما با اون روش موفق نشید اون روش رو شما کارایی نداشته باشه 

باید بتونه برنامه اش رو با برنامه خواب و استراحت و نیازهای شخصی و روحیه تون  شما تطبیق بده تا نییجه بگیرید 

بگردید همچین مشاوری گیر بیارید ممکن مجبور بشی بارها مشاورت رو عوض کنی اما با یکی باش که درکت کنه و باهاش راحت پیش بری 

فعلا امضا ندارم