2777
2789
عنوان

تولد پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 145 بازدید | 27 پست
صبح بهش گفتم با جون و دل گفت میایم اما زن اون یکی فیلم سرم در میاره هرساله همین درکش نمیکنم چرا این ...

الهی عزیزم بعضی از ادما واقعا ذاتشون اینطوریه نمیشه کاریش کرد ماهم ازشون داریم

همونجور كه به خودتون حق ميدين اشتباه كنين،به طرف مقابلتون هم حق بدين كه نبخشتتون...🌿🌱🧡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی عزیزم بعضی از ادما واقعا ذاتشون اینطوریه نمیشه کاریش کرد ماهم ازشون داریم

می‌دونی چرا این طوری هستن به خاطر تفاوت مالی وضع مالی اونا خیلی زیاد خوب

ما نه

بخدا هر بار که میان سنگ تمام هم میذارم براشون خیلی بیشتر از توانم اما بازم 

می‌دونی چرا این طوری هستن به خاطر تفاوت مالی وضع مالی اونا خیلی زیاد خوب ما نه بخدا هر بار که میان ...

حرص نخور عزیزم ارزشش و ندارن همچین آدمایی خالا تو سعی کن داداشتو راضی کنی میدونم بالاخره هر چی هم باشه ناراحت میشی ولی سعی کن فکر نکنی کسایی که بخاطر همچین چیزی رفت و آمد نمیکنن 💔

همونجور كه به خودتون حق ميدين اشتباه كنين،به طرف مقابلتون هم حق بدين كه نبخشتتون...🌿🌱🧡
حرص نخور عزیزم ارزشش و ندارن همچین آدمایی خالا تو سعی کن داداشتو راضی کنی میدونم بالاخره هر چی هم با ...

چقدر سخت تنهایی و محتاج کسایی بودن که این طوری رفتار میکنند این جا همه همیشه طرف عروس هستن اما گاهی واقعا عروس ها بد هستن

عزیز دلم خب تو تایم تولدو عوض کن بگو به داداشت هر وقت دخترش امتحان نداشت تولد میگیری اینجوری میفتن تو رودربایسی که بخاطرشون تایمو عوض کردی 

و اینکه له داداشت بگو پسرت دوس داره شما را ببینه 

عزیز دلم خب تو تایم تولدو عوض کن بگو به داداشت هر وقت دخترش امتحان نداشت تولد میگیری اینجوری میفتن ت ...

فدات شم دروغ میگن من که مشکلی ندارم با عوض کردن تایم تولد شب شب دو ساعت هر موقع خواستن بیان حتی دو هفته دیگه هم شد کلا مشکل اومدن خونه ماست 

فدات شم دروغ میگن من که مشکلی ندارم با عوض کردن تایم تولد شب شب دو ساعت هر موقع خواستن بیان حتی دو ه ...

تقصیر زنداداشته مطمئن باش

مگه نگفتی دوتا داداش داری خب اونیکیو دعوت کن 

میدونم چی میگی سخته واقعا وقتی دعوتشون میکنی به داداشت بگو نه زنداداشت 

تقصیر زنداداشته مطمئن باش مگه نگفتی دوتا داداش داری خب اونیکیو دعوت کن  میدونم چی میگی سخته و ...

والا میگم احترام شون کنم 

بعدم نگم داداشم میگه زنگ به مهتاب بزن خودت 

می‌دونم نمیان اگه نگم ب خودشون مستقیم تازه من باید جدا بگم شوهرم جدا اونم به هردوتاشون وگرنه بازم نمیان   

والا میگم احترام شون کنم  بعدم نگم داداشم میگه زنگ به مهتاب بزن خودت  می‌دونم نمیان اگه ...

عزیز دلم ..

نمیدونم چی بگم داداشات تازه باید بیشتر هواتو داشته باشن 

توام دیگه بهشون محل نده عزیزم با شوهرت و پسرت سه تایی خوش بگذرونین بیرون برید دور بزنید انقد فکرتو درگیر کسایی که برات ارزش نمیزارن،نکن 

اونا که براشون احترام تو مهم نیست پس تو چرا فکر قشنگتو درگیر همچین چیزی کنی

عزیز دلم .. نمیدونم چی بگم داداشات تازه باید بیشتر هواتو داشته باشن  توام دیگه بهشون محل نده ...

چقدر آخه عزیزم 

آدم احتیاج داره ب اطرافیانش تنهایی فقط برای خدا خودش خوب من دلم رفت و آمد میخواد 

داداش هام دوست دارم کنارشون خوشحالم دلم تنگشون