یه نفر که فقط ابرو هاشو میکرو کرده و فقط رنگ مو میذاره نچرال محسوب میشه؟
خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله
اونا معنی کلمه نچرال رو نمیدونن...ب خودشون دلداری میدن الان دیگه نچرال بندرت پیدا میشه
دلداری دادن نداره هر چهره ای اگه ایرادی داره بهتره برطرف بشه اونایی هم که طرفدار نچرالن مطمئن باش منظورشون نچرال خوشگله نه هر نچرالی قطعا از بینی قوز دار و صورت پر لک و جوش خوششون نمیاد
نچرال منم ن بینی عمل کردم ن ابرو کاشت و هاشور و ....حتی ابرو برنمیدارم ن مژه کاشتم ن ناخن ن رنگ مو ...
با بقیه موارد کاری ندارم ولی حتما یه ضد افتاب بزن
ضد افتاب تنها مورد ضروری هست
خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله