2777
2789

اهمیت نده، آدمایی که تا ازشون نظر نپرسیدی در مورد چیزی نظرمیدن اونم نظر منفی اصلا ارزش ناراحتی ندارن. اما اگه موهات واقعا کم پشتن یه مقدار کوتاهشون کن و بهشون حالت بده پرتر به نظر میان برای سلامتی موهات هم بهتره. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهتر چشم نمیخوری از بس هرجا رفتم گفتن واای چه موهات پره چیکار میکنی حالا دیگه روم نمیشه روسریمو درارم از بس کم پشت شده سه سال دنبال دارو و درمان بودم هیچ اثری نکرد دیگه

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

وای عزیزم منم آنقدر گفتن موهات پره چشم زدن همش ریخت

منم همین حس رو دارم چون خیلی دوا و درمون کردم دیگه درست نشد

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

منم همین حس رو دارم چون خیلی دوا و درمون کردم دیگه درست نشد

ن من دوا درمون نکردم فعلا 

میدونی اونقدرا شرایط هزینشونذازم 

برامن به خاطر کم کاری تیرویید ریخته 

عکسای قبلمو نگاه میکنم اشکم درمیاد دلم. برا موهای پر و ببندم تنگ میشع

ن من دوا درمون نکردم فعلا  میدونی اونقدرا شرایط هزینشونذازم  برامن به خاطر کم کاری تی ...

ریزش در اثر تیروئید قابل برگشته یه کاری بهت میگم حتما انجام بده ولی باید خیلی با حوصله و صبور باشی چون حداقل ۶ ماه باید هر هفته انجام بدی

برو عطاری بگو آرد نخود خام میخوام بعد با زرده تخم مرغ قاطیش کن یه خرده ابم بریز توش شل بشه هفته ای یه بار بذار رو موهات یکی دو ساعت بمونه ظرف ۶ ماه عکس قبل و بعد بگیر  ولی باید صبور باشی یه مورد همینجوری دیدم ریزش به خاطر تیرویید بود با همین روش موهاش برگشته بود یه خرده سخته ولی نتیجه میده

ریزش در اثر تیروئید قابل برگشته یه کاری بهت میگم حتما انجام بده ولی باید خیلی با حوصله و صبور باشی چ ...

خداکنه برگرده. خیلی نازک شده شقیقه هام خالی شده 

عزیزم حتما انجام میدم امیدوارم برگرده