2777
2789
عنوان

پختن مرغ بدون بوی بد

565 بازدید | 21 پست

روش ها چرا انقد متفاوته؟ بعضیا میگن از شب قبل ، نمک زده بشه و تو یخچال بمونه تا خونابه ش بیاد بیرون، بعضیا میگن توی آب جوشونده بشه و اون آب دور ریخته بشه، بعضیا میگن اول آب پز شه بعد سرخ، بعضیا میگن اول سرخ بعد آب پز....

واقعا گیج کننده س. روش شما چیه؟

و اینکه مرغی که پخته شده و حالا یه کم بوی زهم داره، اگه ریش ریش شه و با پیاز و زعفرون و ادویه سرخ شه، درست میشه یا نه؟

من با رزماری ..پوست  پرتقال و دارچین و پیاز اب پز میکنم ...بعد سرخ میکنم

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیز مهمترین مهمترین و مهمترین نکته اینه که در آخر مرغ آبکی نباشه و فقط ی سس غلیظ داشته باشه با بهترین روش هم بپزی در آخر آب داشته باشه بو میده 

روشی که من درست میکنم عین رستورانی میشه طعمش

عزیز مهمترین مهمترین و مهمترین نکته اینه که در آخر مرغ آبکی نباشه و فقط ی سس غلیظ داشته باشه با بهتر ...

بله موافقم. ولی این ترتیب کارای قبلش گیج کننده س که کدوم بهتره و راحت تره

ببین اول نیم ساعت بزار جوش بخوره بعد اون ابو بریز دور حتما بعدش دیگ میتونی اول سرخ کنی بعد اب بریزی روش تا بپزه یام میتونی بزاری ی ساعت بپزه در اخر در بیار سرخش کن ابشم جدا سرو کن

امشب دوباره...بارون‌غم‌میباره!از حال این دل کسی خبر نداره🖤🥀

من هیچ کدوم از روش های بالارو امتحان نکردم ولی روشم جالبه

پیاز و سیر خورد میکنم کف قابله میریزم مرغ روی پیاز می‌چینم نمک فلفل سیاه زردچوبه میریزم می‌زارم روی شعله خیلی کم یه هویجم چند تیکه میکنم میندازم تو قابله درش می‌زارم خوده مرغ آب میندازه من اصلا آب بهش اضافه نمیکنم شعله خیلی کم باشه هیچیش نمیشه روغن خیلی خیلی کمی هم میبره با یه قاشق روغن میشه درست کرد وقتی آبش کشید پخت

تو یه تابه کمی روغن میریزم رب تفت میدم کمی آب به رب میدم میریزم تو مرغ ها تا رنگش خوب بشه دراخر هم زعفران میزنم تمام 


عشق مقدس است و عاشق اهل خیانت نیست⁦❤️⁩ عاشق ناپاکی را به حریم پاک و مقدس دل راه نمی‌دهد 💚 هوس رانباید عشق نامید
در نهایت آب مرغ داری یا خشکه؟

من جدا پیاز داغ میگیرم ادویه هم میریزم با رب ...بعد اب اضافه میکنم میزارم میجوشه بعد ک غلیظ شذ ب مرغ سرغ شده اضافه میکنم

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...

من خودم اول میزارم ۵دقیقه بچوشه تا کف و خون آبش رو پس بده بدون هیچ ادویه ای بعد میریزم تو آبکش تا کفهاش بره مرغ ها رو دوباره میشورم وبا هویج و فلفل دلمه و پیاز وزردچوبه همه رو درسته میریزم بعد از پخت درشون میارم بعد آبپز شدن سرخشون میکنم آبش رو در حد سس میزارم میمونه با کمی آبلیمو خیلی خوش مزه میشه اکثرا تعریف میکنن از مرغهایی که درست میکنم

من هیچ کدوم از روش های بالارو امتحان نکردم ولی روشم جالبه پیاز و سیر خورد میکنم کف قابله میریزم مرغ ...

پس یعنی آب مرغی که سرو میکنین همون رب و آب جوشی هست که جدا مخلوط کردین و ریختین رو مرغا؟

پس یعنی آب مرغی که سرو میکنین همون رب و آب جوشی هست که جدا مخلوط کردین و ریختین رو مرغا؟

آره 

عشق مقدس است و عاشق اهل خیانت نیست⁦❤️⁩ عاشق ناپاکی را به حریم پاک و مقدس دل راه نمی‌دهد 💚 هوس رانباید عشق نامید
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز