2777
2789
عنوان

پختن مرغ بدون بوی بد

| مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 21 پست
بله موافقم. ولی این ترتیب کارای قبلش گیج کننده س که کدوم بهتره و راحت تره

مرغ رو بچین تو ظرف (این دستور برای ۴نفر)ی لیوان آب بریز جوش اومد حرارت رو متوسط کن تمام خونابه و کف های بافت مرغ بیرون بیاد یکی دوبار هم اینطرف اون طرف کن بعد حدودا نیم ساعت بعد حرارت رو زیاد کن تا آب تموم بشه و با روغن کمی که می‌ریزی یا روغنی که پس داده همه طرفش در حد کم سرخ بشه ی پیاز متوسطه ریز ریز طلایی کن فلفل دلمه ی عدد و ی عدد هویج هم خورد کن و تفت بده بعد (فلفل زردچوبه دارچین زنجبیل پاپریکا هل بزن و چند دقیقه تفت بده رب بزن و تفت بده بعد آب جوش بریز دو سه تا لیوان بعد پودر لیمو و سه چهار قاشق آبغوره و دو قاشق گلاب بریز و بریز رو مرغها و دم بزار تا سس غلیظ به دست بیاد

پس یعنی آب مرغی که سرو میکنین همون رب و آب جوشی هست که جدا مخلوط کردین و ریختین رو مرغا؟

هویج داخل مرغ رو هم دور بریز نخورید هورمون مرغ به خودش میگیره 

عشق مقدس است و عاشق اهل خیانت نیست⁦❤️⁩ عاشق ناپاکی را به حریم پاک و مقدس دل راه نمی‌دهد 💚 هوس رانباید عشق نامید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرغ رو بچین تو ظرف (این دستور برای ۴نفر)ی لیوان آب بریز جوش اومد حرارت رو متوسط کن تمام خونابه و کف ...

خوب اون خونابه هایی که از مرغ خارج شد چی شد آخرش یعتی دمکنی بذاریم 

خوب اون خونابه هایی که از مرغ خارج شد چی شد آخرش یعتی دمکنی بذاریم 

اونا باید بجوشه تا تمام آب تموم بشه بعدم با کمی روغن تفت بدی که کاملا ته ظرف برشته بشه و مرغها هم همه طرفش سرخ بشه ،بعدم اون سس که گفتم درست کن بریز رو مرغها و دم بزار در آخر هم باید سس غلیظ داشته باشه آبکی نباشه ،تو روشهای دیگه این خونابه لای بافت مرغ میمونه و حتی آخر پخت باعث بوی زهم میشه ولی تو این روش کاملا بیرون میاد و بعدم که سرخ می‌کنی بو و عطر خوبی میگیره حتما امتحان کن