2777
2789
عنوان

کسی تجربه مشابه من داره؟

70 بازدید | 10 پست

شب ها کابوس میبینم استرس الکی دارم ودلیلشو نمیدونم و بدون دلیل خاصی میزنم زیر گریه1 بازدید| 0 پست

همش هم نگرانم ناراحتم

رفتم پیش مشاور ارجاعم داد به روانشناس بالینی

مشکلم چیه؟کسی تحربه مشابه منو داشته

دانشجوهم هستم تازه

#مااینجا عضو نشدیم که همدیگرو شناسایی کنیم🙂این اکانت متعلق به من وخواهرمه۱۴۰۲/۱۲/۲۲ اولین عهد نمازخوندن من🌙لطفا درخواست دوستی ندین.. 🤍💛

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ولی دخترایی که الکی میزنن زیر گریه خیلی گوگولی و بغلی ان 😅

ولی برا کابوس شبانه ی فکری بکن رو مخه

🛑 توجه توجه ‼️ آقا هستم🛑✴️با اینکه پیر شدم ... هنوز هم از شب میترسم . . . اما نه از تاریکی . . .✴️یک روز اسمت را خواهم فهمید ، آنروز آنقدر بلند صدایت میکنم که دیگر هیچ صدایی را نشنوی . . .✴️
جادو داری

😑

🛑 توجه توجه ‼️ آقا هستم🛑✴️با اینکه پیر شدم ... هنوز هم از شب میترسم . . . اما نه از تاریکی . . .✴️یک روز اسمت را خواهم فهمید ، آنروز آنقدر بلند صدایت میکنم که دیگر هیچ صدایی را نشنوی . . .✴️
نه ولی دخترایی که الکی میزنن زیر گریه خیلی گوگولی و بغلی ان 😅 ولی برا کابوس شبانه ی فکری بکن رو مخ ...

😆اینجوری خودآدم اذیت میشه

نمیدونم چیزی ندارم بگم..

#مااینجا عضو نشدیم که همدیگرو شناسایی کنیم🙂این اکانت متعلق به من وخواهرمه۱۴۰۲/۱۲/۲۲ اولین عهد نمازخوندن من🌙لطفا درخواست دوستی ندین.. 🤍💛

برو دکتر روان پزشک یا مغز و اعصاب  دارو میده برای استرس خیلی بهتر میشی

پول ندارم اینجا هم ک میرم داخل دانشگاهه"/

😆اینجوری خودآدم اذیت میشه نمیدونم چیزی ندارم بگم..

ولی خیلی گوگولیه 😂

پول ندارم اینجا هم ک میرم داخل دانشگاهه"/

بابا الکی دارو نخور خدایی ، پیش روانپزشک بری هزارتا عیب روت میذاره. 200 تا دارو میده . . .

فقط کمتر فکر و خیال کن ، مخصوصا شبا قبل خواب . . . ی آیت الکرسی ام بخون بعد بخواب ، به اون الکی گریه کردنتم فک نکن سعی نکن اصلاحش کنی باحاله 😂