الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه ولی دخترایی که الکی میزنن زیر گریه خیلی گوگولی و بغلی ان 😅
ولی برا کابوس شبانه ی فکری بکن رو مخه
🛑 توجه توجه ‼️ آقا هستم🛑✴️با اینکه پیر شدم ... هنوز هم از شب میترسم . . . اما نه از تاریکی . . .✴️یک روز اسمت را خواهم فهمید ، آنروز آنقدر بلند صدایت میکنم که دیگر هیچ صدایی را نشنوی . . .✴️
🛑 توجه توجه ‼️ آقا هستم🛑✴️با اینکه پیر شدم ... هنوز هم از شب میترسم . . . اما نه از تاریکی . . .✴️یک روز اسمت را خواهم فهمید ، آنروز آنقدر بلند صدایت میکنم که دیگر هیچ صدایی را نشنوی . . .✴️
بابا الکی دارو نخور خدایی ، پیش روانپزشک بری هزارتا عیب روت میذاره. 200 تا دارو میده . . .
فقط کمتر فکر و خیال کن ، مخصوصا شبا قبل خواب . . . ی آیت الکرسی ام بخون بعد بخواب ، به اون الکی گریه کردنتم فک نکن سعی نکن اصلاحش کنی باحاله 😂