2777
2789
عنوان

خانومهای باردار

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 75 پست

خانوما طول سرویکس ۳۰ تو ۱۸ هفته خطره؟

اگه بخوام وضعیتمو توصیف کنم..                                  باید بگم دریا طوفانیه، قایق سوراخه،پارو شکسته ...          ولی انگیزه زیاده ،خیلی زیاد:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانومای باردار تاپیک حتما برای خودتون اسفند دود کنید ماشاءالله به همتون چشمم کف پاتون اللهی به سلامتی زایمان کنید و بچتون صحیح و سالم بیاد بغلتون❤️❤️❤️

منم دلم بچه میخواد یهو دلم ضعف کرد براتون گفتم کاش منم الان نزدیک زایمانم بود

البته من یکی دارم، ولی یکیم از خدا میخوام شماام باردارید با دلای پاکتون دعا کنید شرایطم جور بشه تا اخر امسال حامله بشم اگر بصلاحمه

قربون محبتتون

چاتای سابقم💕  خدارو داشتن حس خوبیه....❤ (نیها صدام کنید😍)  ❤ تیرماهیم❤ عاشق بارونم،سنگ صبور و مَحرَم اَسرار بقیه ، اما "تنها" این تنهاییم بخاطر اینه که یه سریارو خوب نمیشناسم و یه سریای دیگرو خوب میشناسم! دلمو انقدر شکستن قلبمو انقدر زیرپاشون له کردن تا یاد گرفتم قوی باشم! خاطره ها نمیمیرن...کاش میشد که پاک کن دستم بگیرم و چیزایی که آزارم میدن رو از حافظم پاک کنم.... برام صلوات بفرستید و دعا کنید من به دعا محتاجم🖤🍂(درخواست دوستی قبول نمیکنم..)(عجب صبری خدا دارد..!) (اکثر تاپیک هام مال خودم نیستن از زبان اطرافیان و برای حل مشکل اوناست) (هیچوقت اجازه ندید که یک نفر بشه همه ی دنیاتون) (واسه ظهور آقا امام زمان صلوات) در لحظاتی از درد کسی به داد آدم نمیرسد؛ رنج همیشه تنهاست!
خانوما طول سرویکس ۳۰ تو ۱۸ هفته خطره؟

اینجا خانوما میگن زیر ۲۸ بعضیا هممیگن زیر ۲۵ 

نگران نباش مراقب خودت باش فقط

این سری دکتر رفتی نظر اونم بپرس 

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

آها ، هفته چندم دکتر تاریخ میده برای سزارین؟

۳۸ هفته به بعد هر وقت خواستی میتونی بری

چاتای سابقم💕  خدارو داشتن حس خوبیه....❤ (نیها صدام کنید😍)  ❤ تیرماهیم❤ عاشق بارونم،سنگ صبور و مَحرَم اَسرار بقیه ، اما "تنها" این تنهاییم بخاطر اینه که یه سریارو خوب نمیشناسم و یه سریای دیگرو خوب میشناسم! دلمو انقدر شکستن قلبمو انقدر زیرپاشون له کردن تا یاد گرفتم قوی باشم! خاطره ها نمیمیرن...کاش میشد که پاک کن دستم بگیرم و چیزایی که آزارم میدن رو از حافظم پاک کنم.... برام صلوات بفرستید و دعا کنید من به دعا محتاجم🖤🍂(درخواست دوستی قبول نمیکنم..)(عجب صبری خدا دارد..!) (اکثر تاپیک هام مال خودم نیستن از زبان اطرافیان و برای حل مشکل اوناست) (هیچوقت اجازه ندید که یک نفر بشه همه ی دنیاتون) (واسه ظهور آقا امام زمان صلوات) در لحظاتی از درد کسی به داد آدم نمیرسد؛ رنج همیشه تنهاست!
خانومای باردار تاپیک حتما برای خودتون اسفند دود کنید ماشاءالله به همتون چشمم کف پاتون اللهی به سلامت ...

ممنونم عزیزم.

مرسی از دعای قشنگت

ان شاءالله اگر لایق باشیم دعا میکنیم

خدا بازم یه فرشته کوچولوی صحیح و سالم بهت بده🤩🤩🤩🤩

آخر همان شد که نباید میشد...
اینجا خانوما میگن زیر ۲۸ بعضیا هممیگن زیر ۲۵  نگران نباش مراقب خودت باش فقط این سری دکتر رفتی ...

اها ممنونم عزیزم

اگه بخوام وضعیتمو توصیف کنم..                                  باید بگم دریا طوفانیه، قایق سوراخه،پارو شکسته ...          ولی انگیزه زیاده ،خیلی زیاد:)