baranpaeezii مدیر استارتر عضویت: 1399/04/27 تعداد پست: 1224 عنوان همش میخام دوباره برگردم و زیر طلاق بزنم 1237 بازدید | 76 پست تو این تایمی ک منتظریم کارا طلاق پیش برهخیلی حس پشیمونی میاد سراغمکه برم دوباره فرصت بدم و پیگیر داروهاش بشم که چین 😭کاشکی دروغ نمیکفکاشکی دوستش نداشتمکاشکی مهربون نبودکاشکی دوستم نداش... من سپردم ب خدا ،هرچه خودش میخاهد🙌🏻😇 1402/09/18 | 11:53 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مسافران عضویت: 1398/02/08 تعداد پست: 12070 طلاق سر چی؟ خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را
baranpaeezii مدیر استارتر عضویت: 1399/04/27 تعداد پست: 1224 اعتیاد داره؟ اره تو سایت های شرط بندی بودبعد نه ماه از عقدم متوجه شدم داروها افسردگی میخوره و قبلن ب مواد اعتیاد داشته و ترک کردهکلا زدم زیر همه چی من سپردم ب خدا ،هرچه خودش میخاهد🙌🏻😇
مسافران عضویت: 1398/02/08 تعداد پست: 12070 من شوهرم خیلی خیلی خیلی دروغگو هستخیانتکارشر به پا کنحرف ببره بیرونپشت سرم حرف بزنهبداخلاقدخالت شدید خانواده اشدلم طلاق میخواد خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را
baranpaeezii مدیر استارتر عضویت: 1399/04/27 تعداد پست: 1224 طلاق سر چی؟ از اول عقد بدهی بالا اورد چند بار فرصت دادم و تعهد گرفتم ک دیگ نره تو سایتبعد چندماه دوباره رفت و متوجه شدم هست سال پیش اعتیاد داشته و ترک کرده و دارو افسردگی و اینا میخوره درصورتیکه نمیدونستمدیگ نمیشد اعتماد کنم من سپردم ب خدا ،هرچه خودش میخاهد🙌🏻😇
مسافران عضویت: 1398/02/08 تعداد پست: 12070 اره تو سایت های شرط بندی بود بعد نه ماه از عقدم متوجه شدم داروها افسردگی میخوره و قبلن ب مواد ... دارو افسردگی مگه چیه؟برا ترک اعتیاد اونا که زیر نظر روانپزشک ترک کردن موفق تر و بهتر بوده خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را
baranpaeezii مدیر استارتر عضویت: 1399/04/27 تعداد پست: 1224 من شوهرم خیلی خیلی خیلی دروغگو هست خیانتکار شر به پا کن حرف ببره بیرون پشت سرم حرف بزنه بداخلا ... طلاق اگ دوست داشتن باشه خیلللی سختهاگ نباشه راحتترهمن همش اشکاش میان تو ذهنمخب مقصر خودشه من چندبار مهلت بدمچرا نباید از اول با صداقت میومد جلوچندتا چیزو درست کنم من سپردم ب خدا ،هرچه خودش میخاهد🙌🏻😇
mariehhhhhh عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 1004 توروخدا جلوی خودت و بگیرقمار و شرط بندی خییییلی اعتیاد آورهپس فردا میری سر زندگیت میبینی یه عمرررر قناعت کردی بلکه سرمایه جمع کنی ولی نه تنها هیچی نداری بلکه یه عالمه قرض بالا آوردی
گییلاسی عضویت: 1401/06/29 تعداد پست: 5389 خود این سایتهای شرط بندی اعتیاد شدید میاره کاربر خیلی قدیمی هستم ...
مسافران عضویت: 1398/02/08 تعداد پست: 12070 طلاق اگ دوست داشتن باشه خیلللی سخته اگ نباشه راحتتره من همش اشکاش میان تو ذهنم خب مقصر خودشه من چ ... من دوستش ندارم و بدم میاد ازش خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را
baranpaeezii مدیر استارتر عضویت: 1399/04/27 تعداد پست: 1224 دارو افسردگی مگه چیه؟ برا ترک اعتیاد اونا که زیر نظر روانپزشک ترک کردن موفق تر و بهتر بوده من نمیدونم برا چیه گف بخاطر بیشفعالی و افسردگی میخورماما من حق داشتم بدونم من سپردم ب خدا ،هرچه خودش میخاهد🙌🏻😇
baranpaeezii مدیر استارتر عضویت: 1399/04/27 تعداد پست: 1224 توروخدا جلوی خودت و بگیر قمار و شرط بندی خییییلی اعتیاد آوره پس فردا میری سر زندگیت میبینی یه ... اره حدود ی میلیارد بدهی بالا اورد و حتی خودکشیم کرداما گفتمش تو ترک کن مهم نیسچندبار قول دادبار اخر سه ماه بود ترفته بود دوباره متوجه شدم ی مبلغی گذاشته و خودش میگف ی لغزش بوده من ترک کردمو اینا😭 من سپردم ب خدا ،هرچه خودش میخاهد🙌🏻😇
baranpaeezii مدیر استارتر عضویت: 1399/04/27 تعداد پست: 1224 خود این سایتهای شرط بندی اعتیاد شدید میاره اره اما همش میگم خوبه برم کمکش کنم ترک کنهدوباره میگم قبلن اعتیاد ب مواد داشته رو ب مواد نیاره دوبارهخیلی اشفتم من سپردم ب خدا ،هرچه خودش میخاهد🙌🏻😇
mariehhhhhh عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 1004 اره حدود ی میلیارد بدهی بالا اورد و حتی خودکشیم کرد اما گفتمش تو ترک کن مهم نیس چندبار قول داد با ... خرش از پل بگذره و عروسی کنید هرهفته باید براش خوراکی بخری بری زندان ملاقات😐