2777
2789
عنوان

همش میخام دوباره برگردم و زیر طلاق بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1237 بازدید | 76 پست
اره تو سایت های شرط بندی بود بعد نه ماه از عقدم متوجه شدم داروها افسردگی میخوره و قبلن ب مواد ...

کار خوبی کردی دختر 

دو فردای دیگه بدبخت میشی 

اگر آدم باشع می‌ره با حال عالی برمیگرده دنبالت 

اگر هم نه که دوباره ازدواج کن

به هیچ وجه دلسوزی نکن و عروسی نکن ،روح و روانت داغون میشع و یه عمر پشیمونی و حسرت بعد از عروسی ک ای کاش ازدواج نمیکردم ،،،فکر کن شکست عشقی خوردی درسته درد میکشی ولی خودتو از منجلاب نجات بده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کار خوبی کردی دختر  دو فردای دیگه بدبخت میشی  اگر آدم باشع می‌ره با حال عالی برمیگرده دن ...

فعلا ک‌اون همش بهم میگف پشیمون میشی کسی پیدا نمیشه اندازه من دوست‌داشته باشه میموندی باهم‌میساختیم

گفتمش من ی سال‌موندم درست کنیم دیوار اعتماد ریخته دیگ😖باورت میشه این اقا‌چندرپز‌بعد‌عقد‌متوجه شدم بازی‌کرده‌و‌بدهی زیاد بالا اورده خودکشی کرد 

خدا میدونه چ حالی داشتم

اما‌موندم ک‌درست‌کنم اخرم اینطور😞

من سپردم ب خدا ،هرچه خودش میخاهد🙌🏻😇
به هیچ وجه دلسوزی نکن و عروسی نکن ،روح و روانت داغون میشع و یه عمر پشیمونی و حسرت بعد از عروسی ک ای ...

خداکنه برای ارامشم ممنون میشم دعا کنید 

ازین‌پریشونی دربیام😞

فعلا ک‌اون همش بهم میگف پشیمون میشی کسی پیدا نمیشه اندازه من دوست‌داشته باشه میموندی باهم‌میساختیم ...

دوست داشتن کافی نیست گلم 

دوست داشتن یعنی باعث آزار دیگری نشی 

ولی اون هم دروغ گفت هم آزارت داد

مرگ ی بار شیون یک بار طلاق چیز خوبی نیست ولی اگه واقعا این مشکلش برات جدی هست الان تموم بشه بهتره ت ...

اره خب جدیه 

فک‌کن برم سر زندگیم دوباره این راهو ادامه بده بدهی بیاره بالا😖

فکرش عذابم‌میده

اما خب من اگ انقدر اعتمادم خراب نمیشد ودروغای دیگ نمیفهمیدم یا خودش اشتباهی میکرد بهم میگف ن پنهان کنه شاید ب این نقطه نمیرسیدم

دلیل پنهانکاریشم اینه ک تو ناراحت میشی و از دستت میدادم😖

دلایلت بنظرم برای طلاق کافی نیست

ولی خوبه جدا شی چون هنوز اونقدری بزرگ و عاقل نیستی که درد و رنج کسی که دوستش داریو درک کنی و شریک زندگیت بهت تکیه کنه

داروی افسردگیم همه میخورن

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
فک‌کن... این‌زندگیته🤌🏻 اونوقت‌میگن‌فلانی‌طلاق‌گرفته‌شاید‌نتونی‌ازدواج کنی:) ولی‌اگه‌واقعا‌ازش‌ ...

ینی راجب من میگن؟؟؟

اینده ک دست خداست

هم مجرد هس ک ازدواج نکردن هم طلاق داده ک ازدواج کردن

اما خب تصمیم سختیه

ینی راجب من میگن؟؟؟ اینده ک دست خداست هم مجرد هس ک ازدواج نکردن هم طلاق داده ک ازدواج کردن اما خب ...

من‌مجردم

اما‌خب‌ببین‌زندگیت‌رو‌بهم‌نزن:)

حالا‌برو‌مشاوره‌شوهرتم‌ببر‌شاید‌فرجی‌شد😂

ولی‌خب‌بچه‌داری؟

دلایلت بنظرم برای طلاق کافی نیست ولی خوبه جدا شی چون هنوز اونقدری بزرگ و عاقل نیستی که درد و رنج کس ...

من نمیگم دارو افسردگی نباید بخون میگم باید از اول ب من میگف اگ شریک زندگیشم ن اینکه نگه..

خود قمار جز شروطیه ک عسر و‌حرج ک دلیله کافیه 

وقتی تو زندگی کسی نیستی قضاوت نکن

من نمیگم دارو افسردگی نباید بخون میگم باید از اول ب من میگف اگ شریک زندگیشم ن اینکه نگه.. خود قمار ...

تاپیک نزن تا قضاوت نشی عزیزم

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
من‌مجردم اما‌خب‌ببین‌زندگیت‌رو‌بهم‌نزن:) حالا‌برو‌مشاوره‌شوهرتم‌ببر‌شاید‌فرجی‌شد😂 ولی‌خب‌بچه‌دار ...

نه عقدم

از اول عقد درگیر این مشکل بودیم مشاورم رفتیم

ناپیکام بخونی جریانمو متوجه میشی😞

نه عقدم از اول عقد درگیر این مشکل بودیم مشاورم رفتیم ناپیکام بخونی جریانمو متوجه میشی😞

خب‌ینی‌به‌زور‌عقد‌کردی؟

تا‌الان‌که‌تنور‌داغه‌‌سریع‌طلاق‌بگیر

اگه‌بچه‌دار‌بشی‌اونوقت‌بچه‌هاتم‌بی‌پدر‌میشن...