2777
2789

امروز کلاس دارم 2 تا 6 پسرمم رو کسی نیست نگه داره 

نمیدونم با خودم ببرمش یا نه سه سالشه 

امروز کنفرانس دارم و کلا هر سه تا کلاسم امتحان دارم خودمم زیاد نتونستم بخونم حال بده 

از این ورم از شوهرم خستم از تمام کاراش رفتاراش 

صبح رفت سر کاراش گفتم الان بهش زنگ بزنم بگم 

شارژ بزن فحش میده و خودم رفتم با پول خودم بگیرم از خونه زدم بیرون با ماشینش وارد کوچه شد  وایستاد اخماشو کشید تو هم که کجا  گفتم میرم شارژ میگیرم 

رفتم اومدم خونه شروع کرد ک با کی چت میکنی ک شارژ میخوای گفتم با عمم اینترنت لازم داشتم گرفتم 

نشستم اومد بالا سرم شروع کرد گوشیم رو بده گوشیم رو بده خودم پولش رو دادم مال  منه 

گفتم برو  چند بار خواستم بزنم ک بدنم عکس المعل نشون داد گردنم رو کج راست میکردم ب صورتم نزن با اخر گردنم چنان پیچید ک منفجر شدم از درد  

محل نداد از خونه زد بیرون دیشبم ک رابطه میخواس گفتم نکن اعصاب ندارم حالم خوب نیس حوصله خودمم ندارم پسرمم بیدار بود گفتم بچه میفهمه نکن بلندشدم نشستم بلند شد موهام رو کشید محکم زد توی سرم خوابید خیلی حالم بده انگار من ادم نیستم دلم داره از کاراش منفجر میشه اما نمیدونم چرا دارم تحمل میکنم 

جوانه می رود. ابر می رود. رود می رود؛ برای کمال و دریا شدن. باید رفت و بزرگ شد و البته بزرگ شدن درد دارد🌱🌠  

بهش هم میگم پول لازم دارم میگم ندارم میدونم اگ بخواد بده داره اما.... 

جوانه می رود. ابر می رود. رود می رود؛ برای کمال و دریا شدن. باید رفت و بزرگ شد و البته بزرگ شدن درد دارد🌱🌠  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هعی

کلاسم رو برم ب نظرت سه تا غیبت داشت باشم حذف میشم 

شوهرت شکاک شده ...بهتره هر وقت مشکوک شد بهش نشون بدی گوشی رو  ادم که حسابش پاکه  منتش چه ...

دائم گوشیم رو میگرده چیزی ندارم از اولشم اینطوری بود

عزیزمم متاسفم  برو پیش یه روانشناس  به نظرم یکی یکی فعلا کاراتو پیش ببر  تحصیلو بز ...

الان 18 سالم خیلی عقب افتادم پنج سال زنشم همه جوره عذابم داده درسم رو بزارم کنار کی میخواد ایندم رو تامین کنه مردیک برای خوار و بار خونشم هم به من میگ مفت خور خرجتو ندارم بدم واسه هزار تومن عذابم میده؟ 

چرا دم به دقیقه میزنه حرف زدن مثل آدم بلدنیست؟

نه متاسفانه به ادم بی اخلاق که هیچی از حرف زدن یاد نداره عین پنج سال ک زنشم عذاب کشیدم خیلی حالم بده خیلی