2777
2789

جواب کاربرای باتجربه نی نی سایت در این مورد رو میتونی تو سایت https://kidiba.ir/ بپرسی و ببینی. من جواب کیدیبا رو برات میفرستم.

براساس تجربیات اشتراک‌گذاری شده در پاسخ‌های داده شده، می‌توان گفت که بر اساس این تجربیات، کد 5 معمولاً با احتمال بالایی منجر به پذیرش می‌شود و معمولاً ورودی‌های بهمن ماه هستند[1]. این فرایند ممکن است شامل انتخاب اولویت‌های مختلف تحصیلی باشد[2]. برخی از افراد تجربه مثبتی از مراحل گزینش داشته‌اند[3]، در حالی که برخی دیگر نگرانی‌هایی درباره زمان‌بندی و نتایج دارند[4].

گفته شده که برخی از داوطلبان پس از چندین هفته همچنان منتظر جواب هستند[5]، و برخی دیگر تأییدیه‌های غیررسمی دریافت کرده‌اند، اما هنوز منتظر اعلام رسمی نتایج هستند[6]. این نگرانی‌ها باعث استرس در بین داوطلبان شده است[7]. برخی از افراد به دنبال پیگیری‌های شخصی برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد وضعیت خود هستند[8].

**منابع:**
1. katrin_1
2. عطیه___هستم
3. امپراطور_گوز_ها
4. maryamban0o0
5. crosmat
6. cute_fatemeh
7. aliy_rezaei
8. salman_nazeri

تو سایت ‌Balenj.com میتونین سوالتون رو بپرسین و جواب کاربرهای باتجربه نی نی سایت رو ببینین.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.