2789

هر چی بگذره عوارضش بیشتر میشه متاسفانه

موها کاملا می ریزه

حالت تهوع بیشتر میشه

کم طاقت و بی حوصله تر میشه آدم

و فقط یه راه حل داره اونم اینه که بنیه داشته باشه فرد و خودشو تقویت کنه

وطن ای مادر غمدیده ام.......

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

جواب کاربرای باتجربه نی نی سایت در این مورد رو میتونی تو سایت kidiba.ir بپرسی و ببینی. من جواب کیدیبا رو برات میفرستم.

سرطان یکی از بیماری‌هایی است که نیاز به مراقبت‌های ویژه و رعایت نکات تغذیه‌ای دارد (1). برای افراد مبتلا به سرطان، مصرف مایعات زیاد برای خروج سم از بدن بسیار مفید است. آب میوه‌های طبیعی مانند آب هویج، آب پرتقال و آب سیب می‌تواند کمک کند (1). همچنین، برخی از غذاها مانند فست فود و غذاهای سرخ کردنی باید از رژیم غذایی حذف شوند (1). در بیمارستان‌ها مشاوران تغذیه وجود دارند که برگه‌ای از نکات تغذیه‌ای در طول دوره درمان را تهیه می‌کنند. آب قلم، کله پاچه، سیرابی و پای مرغ برای کاهش حالت تهوع مفید است (1). مصرف آب زیاد، چای کم رنگ یا عدم مصرف چای، عدم مصرف گوشت قرمز تا سه روز بعد از شیمی درمانی، مصرف ماکارونی قبل از تزریق و عدم مصرف سویا و نان لواش نیز از دیگر نکاتی است که باید رعایت شود (1). در برخی موارد، توده‌های سینه ممکن است سرطانی نباشند ولی برای جلوگیری از پیشرفت، نیاز به شیمی درمانی دارند (2). بیماران ممکن است بعد از شیمی درمانی احساس بی‌حالی کنند که این امر طبیعی است و نیاز به چند روز یا حتی یک هفته استراحت دارد (1, 3). در برخی موارد، پوست بدن ممکن است بعد از شیمی درمانی تاول بزند یا بیفتد که برای درمان آن، استفاده از پماد‌های خاصی لازم است (1). از جلسه دوم شیمی درمانی، ممکن است ریزش مو شروع شود (1).
منابع: 1. nora_7376 2. xftmex 3. دختر_کرد

تو سایت ‌Balenj.com میتونین سوالتون رو بپرسین و جواب کاربرهای باتجربه نی نی سایت رو ببینین.
سلام.بابای منم داره شیمی درمانی میشه. میشه بفرمایید از کی شروع کردن شیمی درمانی رو و چند جلسه باید ...

۱۲ جلسه به فاصله هر ۲هفته

اواخر شهریور جراحی شدن و تا الان ۴ جلسه انجام دادن

مشکل پدر شما چی بود؟

خب ببینید شیمی درمانی یه سرمی هست که بهت وصل میکنن بار اول خب عوارضش خیلی شدیدترع چون یه چیز جدیدی وارد بدن میکنن فقط اونروز که شیمی درمانی میشن و قبلش غذاهای سنگین نخورن تا 14روز تو جلسه اول کمتر یا بیشتر بدن به خواب می‌ره هیچی نمی‌فهمن حتی بعد از 14روز باورشون نمیشه که اینقدر خوابیدن بعد جلسه دوم خیلی براشون راحت تره بعد از جلسه دوم موها شروع به ریزش می‌کنه این یعنی بدن به شیمی درمانی جواب داده و داروها اثر کرده براشون جلسات بعدی دیگه هیچی حس نمیکنن انگاری میرن یه سرم وصل میکنن و برمی‌گردن به خونه

خب ببینید شیمی درمانی یه سرمی هست که بهت وصل میکنن بار اول خب عوارضش خیلی شدیدترع چون یه چیز جدیدی و ...

من همسرم جلسه چهارم خیلی خیلی بیشتر از جلسات قبلی اذیت شد 

موهاش هم نریخته

یعنی تاثیر نداره داروها؟