2777
2789
عنوان

دوماه پریودنشدم

241 بازدید | 19 پست

دوماه پریودنشدم بااینکه قرص ال دی میخورم چرااخه دردپریودی دارم اماپریودنمیشم درسرسی به داروخونه ندارم چک بی بی بخرم

یه روزسرت به همون سنگی میخوره که به سینه میزدی🙃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این روزا وقتی با قرص اورژانسی طرف باردار میشه با الدی دیگه انگار داره لتروزول میخوره😂

یعنی امکانش هست حامله باشم نه😭😭😭😭

قرص ال دی مگ‌مال جلوگیری نیس ؟؟ 

چراخوب میگم قرص ال دی خوردم بگم حاملم .پس چراپریودنمیشم امکان داره باوجودخوردن قرص حامله شده باشم

میگم که این روزا به دارو های ضد بارداری اصلا اعتمادی نیست وقتی از قرص اورژانسی داره بچه در میاد

چرااینجوری شدن

چراخوب میگم قرص ال دی خوردم بگم حاملم .پس چراپریودنمیشم امکان داره باوجودخوردن قرص حامله شده باشم

احتمالش هس اگ اسپرم فوق العاده قوی و رحم فوق العاده مکش بالا داشته باشه

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

چرااینجوری شدن

چون این روزا بالایی ها همه کار میکنن برای فرزند اوری . از برداشتن سنو های غربالگری گرفته تا بارور کردن داروی اورژانسی

فرزند اوری به هر قیمتی

گوربابای اقتصادفلج و گرسنگی کشیدن بچه

حق داری پشمای قرص های اورژانسی هم ریخته😂خیلی ها توهمین سایت با اورژانسی باردارشدن والان درحال شیر د ...

بخدا ک الکی میگن اورژانسیه . جامعه دنبال فرزند اوریه تو قرصا ی درصد اورژانسی میزنن واس حلال بودنش . بقیش مکمل بارداریه واس تقویت . 

بخدا ک الکی میگن اورژانسیه . جامعه دنبال فرزند اوریه تو قرصا ی درصد اورژانسی میزنن واس حلال بودنش . ...

دقیقا . چند روز پیش منو همسرم کنارتی وی یه فیلم‌کوتاه دیدیم . اقاهه ازبیپولی دوطرف سرشو گرفته بود وداااغون خانومش گفت من باردارم وهمون موقع شله زرد نذری رسید براشون😐  مثلا منظور فیلم این بود خدا روزیه بچه رو میرسونه🙄

دقیقا . چند روز پیش منو همسرم کنارتی وی یه فیلم‌کوتاه دیدیم . اقاهه ازبیپولی دوطرف سرشو گرفته بود ود ...

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️تا کی قراره با این حرفا زندگی چن تا بچه رو هم نابود کرد . خدا روزی میرسونه درست ب شرطی ک قبل بچه هم ی نیمچه پول و کار و نونی باشه