2777
2789
عنوان

خانما یه سوال درمورد قرص اورژانسی

116 بازدید | 9 پست

من تا بحال استفاده نکردم خواهرم حدودا ده روزه عقد کرده بعد چند روزی هست دچار لکه بینی شده.موعد پریودیش هم چند روز دیگس.

بعد من تا الان فکر میکردم بیچاره هورموناش قاطی پاطی شده این اتفاق افتاده بعد ماملنم امشب یه چیزی گفت یه مقدار ذهنم به هم ریخت.مامانم هم خودش ناراحته.میگه چند روز پیش حموم بود بعد نمیدونم چه طور این پیام رو تو گوشیش مامانم میبینه که به نامزدش گفته فلانی بدبخت شدیم فقط بریم اون قرصو زود بگیریم!!!

ک مامانم اصلا در مورد قرص اورژانسی چیزی نمیدونست بنده خدا.تا ابنو گفت گفتم وااای قرص اورژانسیه.مامانم هنگ کرد.

الان ممکنه این لکه بینیاش ب خاطر اورژانسی باشه؟؟

بعد انگار مشوش هم هست همش میگه مامان یه چیز گرم‌بده لکه بینیم تموم شه.خیلی تاکید میکنه که حتما باید یه چیز گرم بخورم زود بیاد.

اخه اگه رابطه ای بوده چرا اینقدر زووود!!!!لازمه باهاش صحبت کنم؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی این جریانات مربوط به قبل از عقدشون هست؟

نه بابا ازدواجشون سنتی بوده.من حس میکنم یه کاری کردن اما نه کار اصلی.این باعث اضطرابشون شده...چون درموردش اطلاعات کاملو ندارن.

خودتون چند سال دارید  م-طور اینه میتونید خوب مشاوره بدی بهش  راحتی باهم دیگه

حدودا ۳۰ سال.بله ازدواج گردم.خیلیم با خواهرم راحتم.از وقتی ازدواج کرده یه مقدار رو میگیره.

رفتم کنارش گفتم پرده بکارت آسیبی ندیده که چند روزه به لکه بینی افتادی؟گفت ن بابا اصلا نمیدونیم کجا هست