2777
2789
تعریف از خود نباشه عاشق رقصی؟!؟!؟!؟ اقا پاد زهر بدین من امشب دووم نمیارم

گفتم عاشق رقص و رقصمم.درست تایپ نشده 😐😐😐😐

۱۴۰۲/۱/۱ برادر عزیزم و ۱۴۰۲/۷/۷عمو جانم آسمانی شدند ...لطفاً هرکسی میخونه امضامو براشون فاتحه بفرسته ممنون 🌺
چه ضایع شدنی چقد جدی میگیرین همه چیزو  خوب میگی تعریف از خود نباش  چه تعریفی آخه..؟  ...

چرا جدی نگیریم وقتی با جدیت داری میای ضایع می‌کنی .درست تایپ نشده کجاش خنده داره و مورد تمسخر ؟

۱۴۰۲/۱/۱ برادر عزیزم و ۱۴۰۲/۷/۷عمو جانم آسمانی شدند ...لطفاً هرکسی میخونه امضامو براشون فاتحه بفرسته ممنون 🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا جدی نگیریم وقتی با جدیت داری میای ضایع می‌کنی .درست تایپ نشده کجاش خنده داره و مورد تمسخر ؟

فقط چون خندیدم!!! 

چقدر حساسی 

بخند بابا 

چقدر پیگیری خودت حال خودتو خراب میکنی همه خندیدن باید رو همه پیام ها ریپ بزنی که چرا خندیدیم و ضایع ات کردیم؟ 

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

عزیزم 

شادیتو خراب نکن ❤

همه چیز بی نقص عالی و کامل است، من به نیرویی که فراتر از من است ایمان دارم❤
فقط چون خندیدم!!!  چقدر حساسی  بخند بابا  چقدر پیگیری خودت حال خودتو خراب میکنی هم ...

حق با شماست بیخیال 

حق با شماست بیخیال 

اگه ناراحت شدی من ازت عذر میخوام😘من به هیچ وجه قصد بدی نداشتم. 

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

فقط چون خندیدم!!!  چقدر حساسی  بخند بابا  چقدر پیگیری خودت حال خودتو خراب میکنی هم ...

من مشکلی با خندیدن ندارم اتفاقا تاپیک زدم بخندی مشکلم اینه ک همیشه یه گوله نمک تو تاپیکا پیدا میشه ک اصل مطلب و نگیره و نکته سنج میشه همچین مواقع فقط برای ضایع کردن دیگران .هیچی هم بهش نمی‌رسه ها لذت میبرم از تمسخر دیگران 

اگه ناراحت شدی من ازت عذر میخوام😘من به هیچ وجه قصد بدی نداشتم. 

نه ب هیچ وجه از شما ناراحت نشدم از خانم نکته سنج بدم اومد ک اومد ی غلط املایی گرفت و رفت و حال منو خراب کرد واقعا ...البته حال روحی خودمم یکم خرابه 

نه ب هیچ وجه از شما ناراحت نشدم از خانم نکته سنج بدم اومد ک اومد ی غلط املایی گرفت و رفت و حال منو خ ...

ول کن عزیزم 

اینجوری حالت خوب نمیشه 

سعی کن رد شی... 

ول کن عزیزم  اینجوری حالت خوب نمیشه  سعی کن رد شی...

دست خودم نیست حساس شدم افسردگی بعد از زایمان شاید گرفتم و اینکه بچم مرده بی تاثیر نیست 

دست خودم نیست حساس شدم افسردگی بعد از زایمان شاید گرفتم و اینکه بچم مرده بی تاثیر نیست 

انشاالله خدا به بهترین نحو جاشو برات پر کنه

گوله نمکی چقدر تو .پس عاشق چی باشم .هرکسی عشق یه چیزی داره .من ی مدت کلاس رقص میرفتم زمانی ک اصلا رق ...

حالت خوبه؟ چه ربطی داشت 

تعریف ازخود نباشه رو وقتی میگن که یه چیز باحال بلد باشی یا تو ظاهرت باشه نه اینکه دوست داری.انرژی منفیم تو حرف من نیست

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

چیز خاصی نگفتم🙄

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

آفرین بهترین کارو کردی 

اگه تو زمینه مشاوره پس از ازدواج مشکلی داشتی با یک سایت جدیدا آشنا شدم که مشاوره اینترنتی رایگان میده میتونی بری اونجا سوالت رو از روانشناساش بپرسی

لینک سایتش رو برات میزارم