2777
2789
عاوت دارم بعد هر کاری یه کم رو کمرم دراز بکشم ولی وقتی اونا بیان نمیتونم دیگه اذیت میشم خیلی

با شوهراشون میان؟ سعی کن شوهرارو معذب کنی همش برو اتاق برگرد بگو دیسک دارم خسته میشم 

غذاهاتم ساده درست کن

من مشکلی ندارم از لحاظ بدنی برای همینم کارامو میکنم ولی برای شما باید خدایی رعایت کنن بیچاره شوهرتون خانواده بیشعوری داره

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

با شوهراشون میان؟ سعی کن شوهرارو معذب کنی همش برو اتاق برگرد بگو دیسک دارم خسته میشم  غذاهاتم ...

ایشاللا هیچوقتم مشکل نداسته باشی ولی خیلی مراعات کن

منم رفت و امدای اینا اون اوایل ازدواج باعث شد به این روز بیوفتم.

خیلی....

خانوم هستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایشاللا هیچوقتم مشکل نداسته باشی ولی خیلی مراعات کن منم رفت و امدای اینا اون اوایل ازدواج باعث شد ب ...

خدابزرگه ایشالا بهت سلامتی بده

و ب اونام شعور🤌

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

شاید کار سنگین کردی .ما ارث داریم من باید مراعات میکردم ولی اینقدر کار سنگین کردم چون زمینش داشتم ای ...

چند سال پیش ام ار ای دادم گفتن دیسک خفیف و گودی کمره 

الان دکترم میگه همونه و نمیخواد جدید بری 

میگه ورزش کن خیلی خوبه ولی من اهل ورزش نیستم اصلا🤦

چند روز پیش بهش گفتم نمیشه چیز دیگه جایگزین ورزش بشه؟؟؟

می‌گفت خود منم اهل ورزش نیستم و واسه همین شدید درد دارم چیزی جایگزین پیدا کردی به منم بگو😁

خدابزرگه ایشالا بهت سلامتی بده و ب اونام شعور🤌

انشاللا عزیزم.

رایتی اون رفت و امدای اول ازدواج که گفتم اونم چند سالی ازشون دور بودم  و پدرمو دراوردن. بعدش رفتم پیش اونا چند سال و ذاتشونو دیدم.

شمام تنت سلامت و دلت شاد باشه.

ممنون وقت گذاشتی.

شبت بخیر

خانوم هستم
چند سال پیش ام ار ای دادم گفتن دیسک خفیف و گودی کمره  الان دکترم میگه همونه و نمیخواد جدید بری ...

من هر روز چند تا ورزش مربوط کمرو انجام میدم ولی انگار نه انگار .از استخر متنفر همش بودم ولی گفتم اونم امتحان اون کمربند برقی پلاتینر  الکی سه تومن پول دادم اصلن هیچ اثری نداشت 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
من هر روز چند تا ورزش مربوط کمرو انجام میدم ولی انگار نه انگار .از استخر متنفر همش بودم ولی گفتم اون ...

باید بری فیزیوتراپی و ورزشهایی که اون میگه انجام بدی تا بهتر بشی 

شنیدم استخر عالیه ولی خودمم متنفرم از استخر🤦

باید بری فیزیوتراپی و ورزشهایی که اون میگه انجام بدی تا بهتر بشی  شنیدم استخر عالیه ولی خودمم ...

فیوزتراپی رفتم دستگاه کششی خریدم تازه حس میکنم بعد فیوزتراپی بدترم شدم نمی‌دونم چرا .مختو خوردم امشب خیلی اعصابم خراب بود ببخشید شهر غریب تنها هستم همش رو تخت دراز کش دلم خیلی میگیره 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
فیوزتراپی رفتم دستگاه کششی خریدم تازه حس میکنم بعد فیوزتراپی بدترم شدم نمی‌دونم چرا .مختو خوردم امشب ...

شاید دکترت خوب نبوده یا فیزیوتراپت خوب نبوده🤔

آخه اصولا باید بهتر بشه 

منم همش دراز کشم و قشنگ درکت میکنم 

باورت میشه حتی سر کار هم نمیتونم برم و چند ماهه کارمو تعطیل کردم🤦🥴

تازه امروز دیدم چقدرم چاق شدم🥴🤦

خب اون کمک داره  این خانوم کمک هم نداشت اصلا و فقط ما بودیم و خودشون  تقریبا همسن منم هس ...

منم کمردرد دارم اتفاقا.و سه تا بچه ی شیطون

مهمون دعوت کردم خونواده شوهرمو. دونوع سالاد و کشک بادمجون و زرشک پلو با مرغ و خوشت کرفس گذاشتم با ژله.

قسمت سخت مهمونی تمیز کردن خونس.وگرنه غذا راحته ب نظرم.

من تو تمیز کردن خونه خیلی اذیت میشم چون بچه هام خیلی ریخت و پاش دارن

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
شاید دکترت خوب نبوده یا فیزیوتراپت خوب نبوده🤔 آخه اصولا باید بهتر بشه  منم همش دراز کشم و ...

چند بار رفتم پیاده روی شب دیدم زیر پاش آتیش گرفته داغ بود بری استخر لاغر میشی چاقی برات سمه .

منم کمردرد دارم اتفاقا.و سه تا بچه ی شیطون مهمون دعوت کردم خونواده شوهرمو. دونوع سالاد و کشک بادمجو ...

دقیقا منم با تمیز کردن مشکل دارم و چون بعدش کمرم درد میگیره به کارهای دیگه نمی‌رسم 

سه تا بچه واقعااا سخته 

من بچم ۲ ساله بود کمر درد شدم

اره دقیقا چاقی خیلی بده  تصمیم گرفتم از فردا رژیم بگیرم

ایشللع موفق باشی حالمون هم خوب بشه زندگی عادی برگردیم عزیزم خوشحال شدم باهات حرف زدم