2777
2789
دقیقا انگار ادم عادتش میشه... دیگ استدس نمیگیره... من با بچه دست تنها الان هیچ وقت نه وقتی کم میارم ...

احسنت چ کدبانو ماشاءالله 😍😍😍 

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

منم دیروز جایی مهمان بودم  خانمه با دو تا بچه دو مدل غذا گذاشته بود با سالاد و ... واقعا موند ...

دوتا غذا درست کردن سخت نیست کافیه چند بار درست کرده باشی عادت می‌کنی .من مامانم تو شمال برا مهمون سه تا غذا درست میکرد 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب اون کمک داره  این خانوم کمک هم نداشت اصلا و فقط ما بودیم و خودشون  تقریبا همسن منم هس ...

م نزدیک چهل روزه زایمان کردم و هنوز  خستگی و ضعف داره بدنم وگرنه ی بار ایل و طایفه شوهرم اومدن اوایل ازدواجمون همه چیو خوب مدیریت کردم بماند ک ظرفا رو دختر دایی هایش شستن و خشک کردن .نصف کارام همین طرف شستنه بود😁💔

۱۴۰۲/۱/۱ برادر عزیزم و ۱۴۰۲/۷/۷عمو جانم آسمانی شدند ...لطفاً هرکسی میخونه امضامو براشون فاتحه بفرسته ممنون 🌺

لطفا استارتر تاپیک منو بخون

بگو چجوری مهمون برات نمیاد آیا خونواده شوهرت با درکن

منه بیچاره ببین چه وضعی دارم.

هر هفته و هر ماه مهمون شهرستان

https://www.ninisite.com/discussion/topic/12582691/چیکار-کنم-که-خواهرشوهرام-ازم-حساب-ببرن

خانوم هستم

خب زیاد مهمانی ندادین که عادت کنید و فرز باشین

من البته موافقم غذا از بیرون باشه یا یه مدل خوش طعم ولی معاشرت بیشتر باشه توی مهمانی تا تینکه مدام در حال بدو بدو باشین

من بدم میاد از مهمان زیاد وجالبیش اینجاسست خانواده شوهرم عادت دارن ب پذیرایی و خیلی سخت نمیگیرن .ولی ...

مهمون زیاد نه ، مهمون کم ولی زیاد بیان  😂 منم خیلی استرسی میشم مهمون هم زیاد ندارم ولی در اینده نزدیک رفتم خونه خودم و پیش فامیل و ... بنظرم زیاد بیان 

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

عزیزم کجایی

تو قلبت عشقم😂😍😍

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

دقیقا انگار ادم عادتش میشه... دیگ استدس نمیگیره... من با بچه دست تنها الان هیچ وقت نه وقتی کم میارم ...

و به مرور ما زنا میشیم ربات ک حتی وقت نداره ب خودش برسه

۱۴۰۲/۱/۱ برادر عزیزم و ۱۴۰۲/۷/۷عمو جانم آسمانی شدند ...لطفاً هرکسی میخونه امضامو براشون فاتحه بفرسته ممنون 🌺
و به مرور ما زنا میشیم ربات ک حتی وقت نداره ب خودش برسه

ی مهمونی میخوای بدیاااا 😍😂

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

لطفا استارتر تاپیک منو بخون بگو چجوری مهمون برات نمیاد آیا خونواده شوهرت با درکن منه بیچاره ببین چ ...

با درک نیستن با خواهر شوهرم بخریم😁😐وگرنه میومد