سه ساله ازدواج کردم .۶ماه اول راه دور بودیم خواهرم نمیومد .دو سال و نیم هم بخاطر درک خیلی بالای خواهرم و خانوادم هیچ وقت نه خودشونو مهمان کردن نه به دعوت من اومدن که شوهرم و شرمنده نکنن.بخاطر اینکه دخترم مرده ب دنیا اومد خواهرم خواست مرحم باشه برام اومد خونمون و چید با شوهرش و ازم مراقبت کرد تو خونشون .واقعا ک دستشونم درد نکنه .قول داد یه شب بیاد خونمون .همه چی عالی پیش میرفت تا اینکه هول کرده بودم و بااینکه عین فرفره کار میکردم دیگه یه جایی ب بعد خسته شدم . بااینکه خواهرم خیلی خیلی کمک کرد و مدام کمکم میکرد حس میکنم دامادمون دیگه نیارتش.چون نشد با هم با حرف بزنیم زیاد و پیش هم باشیم و شوهر خواهرم بنده خدا خیلی زحمت کشید اونم .واقعا عرضه مهمان داری ندارم .االانم آشپزخونه بمب ترکیده انگار .واقعا برام سواله بعضیا چطور چند نوع غذا درست میکنن و پسر و اینا بعد من یه جوجه کباب ساده رو کلی اذیت شدم 😐
منم دیروز جایی مهمان بودم خانمه با دو تا بچه دو مدل غذا گذاشته بود با سالاد و ... واقعا موند ...
دوتا غذا درست کردن سخت نیست کافیه چند بار درست کرده باشی عادت میکنی .من مامانم تو شمال برا مهمون سه تا غذا درست میکرد
دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید
خب اون کمک داره این خانوم کمک هم نداشت اصلا و فقط ما بودیم و خودشون تقریبا همسن منم هس ...
م نزدیک چهل روزه زایمان کردم و هنوز خستگی و ضعف داره بدنم وگرنه ی بار ایل و طایفه شوهرم اومدن اوایل ازدواجمون همه چیو خوب مدیریت کردم بماند ک ظرفا رو دختر دایی هایش شستن و خشک کردن .نصف کارام همین طرف شستنه بود😁💔