2777
2789
عنوان

چه خبره این همه تاپیک سم

| مشاهده متن کامل بحث + 615 بازدید | 59 پست
انوقت من یه تاپیک زدم که از نگرانی در بیام هیچکس نمیاد همه میرن سمت تاپیک های مسخره  حالا با ا ...

سوالت یکم تخصصیه عزیزم 

بهتره از متخصص بپرسی  اما فکر نمی‌کنم زیر یک سال مشکلی باشه دخترت سینه هم در آورده؟ ۷ سالگی زوده 

قربون مرامت یه صلوات مهمونم کن شاید خدا به مدد دل پاکت کمکم کرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مام امشب تمساح شکم پر داشتیم

نوش جاااان 

بازم تمساح گوشت داره 

آخه عااج فیل خوردن داره ؟😁

سوالت یکم تخصصیه عزیزم  بهتره از متخصص بپرسی  اما فکر نمی‌کنم زیر یک سال مشکلی باشه دخترت ...

نه گلم سینه نداره چنددونه موی زیربغل داشت برای همین بردمش

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت
حتما به اش مزه میده مثل قلمه.ولی باور کن تمساح شکم پرو دیدم چینیان درست کردن وخوردن تو اینستا

تمساح و منم چند روز پیش دیدم 

از هیچی  نمیگذرن این چنینا

عاج فیل مگه خوردنیه😂

دندونای سالم و محکم برای جویدنش داشته باشی بله که خوردنیه 😁

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
دندونای سالم و محکم برای جویدنش داشته باشی بله که خوردنیه 😁

از دنیا عقبم 🤭هنوز دندونی که عاج فیل بخورم در نیاوردم

دکتر چی گفت ؟

واسه هفته آینده نوبت گرفتم هنوز نرفتم

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت
واسه هفته آینده نوبت گرفتم هنوز نرفتم

خب این همه استرست چب میگه 

نهایت با دارو بلوغ و عقب میندازن

یکم دیگه گرونی بهمون فشاربیاره باید عاجم بخوریم

اخه  اونم گیرمون نمیاد 

حتما اونم برای آدمای خاصه 

خب این همه استرست چب میگه  نهایت با دارو بلوغ و عقب میندازن

نمیدونم عزیزم گفتم از مامانای با تجربه سوال بپرسم