2777
2789
عنوان

چکار کنم بچم مریض نشه😔؟

346 بازدید | 11 پست

دوستان پسرم ۵ سالشه تپله بنظر قوی ولی  از سال پیش که در گیر سینوزیت شد چند بار بیمارستان خوابید هی دکتر بهش دوره ۱۴ روزه یا ۲۱ روزه کو آموکسی کلاو 643 میده با اسپره دماغی مومتازون.لوزه سومش هم عمل کردیم بهتر شد ولی بازم ضعیفه بدنش ...تا میره بین چنتا بچه سریع مریض میشه.....باباش از شیر مرغ تا جون ادمیزاد هم واسش دریغ نکرده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ویتامی دی بدنش شاید پایینه 

منم همه چی میخورم ولی با این حال قبلا به شدت پشت سرهم مریض میشدم از نظر جسمی هم خیلی لاغرم 

بعد دکتر ک ازمایش نوشت گفت همه ویتامینت خوبه به جز ویتامین دی حد نرمالش رو ۸۰ بود مال من رو ۲۰ اومده بود 

یه مدت مصرف کردم بهتر شدم 

ارده و شیره مخصوصا ازنوع شیررضا اینم خیلی عالیه برا تقویت ایمنی

هرموقع کاربریمو دیدی به نیت خونه دار شدنم برا امام رضا یه صلوات بفرس🌱🙃

پسر منم همش مریضه، الان ۴۰ روزه خلط داره و سرفه میکنه، ۱۴ روز کو اوموکسی کلاو خورد و یه هفته هم اسپری زد، سه بار هم تب خفیف کرده تو این چهل روز، سه بار دکتر بردمش و فایده نکرده نمی دونم چیکار کنم

پسر منم همش مریضه، الان ۴۰ روزه خلط داره و سرفه میکنه، ۱۴ روز کو اوموکسی کلاو خورد و یه هفته هم اسپر ...

رب عناب خونگی بده تو پاییز فصل میوه گل نسترنه پیدا کردید چندتا دونه بدید بخوره البته پرزها و دونه هاشو دربیارید گوشته رو بخوره سیستم دفاعی رو قوی میکنه