2777
2789

قضیه از این قراره که بدون اینکه به من بگه مامان باباش رو میخواد ببر ه مشهد حالا من  دوتا بچه دارم هر دو مدرسه دارن و مریضم شدن و خودمم سرکار میرم . 

بعد اصلا بهم نگفته .مسئولیت دوتا بچه رو انداخته رو شونم .اصلا نگفتن زنت اذیت میشه نیا ما خودمون که میتونیم بریم .

حالا جریانات زیاد داره.

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا جاریم تابستون رفت ،یه روز قبل رفتنش زنگ زده بود التماس که بیاید بریم توروخدا .آخه یه روز قبل بلیط هواپیما یا قطار پیدا میشه ؟ بعد اینا بدجور ضایع شدن ولی هیچی نگفتن حالا اون بابا و مامانش رو برد یعنی از قبل برای اونا بلیط گرفته بود .معلوم بود که خیلی سوختن مادرشوهرم اینا.بعد ده روز مونده بودن مشهد . جاشون هم شوهر من ردیف کرده بود . 

بعد سر یه موضوعی ما نذر کردیم بریم .شوهرم گفت به بابام فقط میگم وگرنه مامانم بفهمه دنبال ما راه میوفته میاد .منم گفتم بگو بابا چرا نگی نمیشه ولی گوش نکرد 

هیچ چی ....اگر پول داده ...تندتند به بچه ها اب گرم بخورون ....خوب میشوند....با سیاست هم باشه پول داده ....از یک طرف پول از یک طرف بچه ....خواهرم شوهرش تور کربلا ثبت نام کرده بود وام گرفته بود بچه ها مریض ...رفتند ....تازه وضعشون افتضاح بود...چیزی نمیشه نگران نباش ...ولی اگر میتونید به روز دیگه موکول کنید .پولتون حیف نشه

فرزندان عزیزم را دوست دارم .خیلی زیاد.ولی خدا همه امیدمن  هست.

بعد ما رفتیم برگشتیم شوهرم عذاب وجدان ‌گ فت که باید به مامانم بگم .گفتم بگو .بعد اونم ناراحت شده بود که چرا منو نبردید؟ حالا شوهر من آنقدر ساده هست که میاد همه چیز رو تعریف میکنه .مثلا عکس نشون میده و ما کجا رفتیم و کجا ن فتیم و اینا.مادرشوهرم فوق العاده حسوده همشون اذعان دارن به این موضوع طوریکه شوهرش عاصی شده از اخلاق گندش . 

وقتی میبینه ما بهترین هتل‌ها و رستوران‌ها میریم حرص میخوره .بعد نقشه میکشه که منو باید ببری .بهانه هم اینکه من نمیتونم راه برم .شوهرمم نمیتونه منو ببره 😄اون پسرم هم نباشه فقط پسر بزرگم خیلی خوبه پولم خرج میکنه برام . دیگه از دیروز فهمیدم دارم حرص میخورم 

اگه سیاست بلد بودی خواهر که شوهرت اینکارو نمیکرد😂😂 شوخی کردما به دل نگیری منم سیاست هیچی بلد نیست ...

نه بابا عزیزم میدونم .

ببین جاریم چقدر سیاست داره .خداشاهده باباش اینا رو برد ده روز گردوند در صورتیکه هم داداش داره هم خواهر بزرگش انقدر پولدارن ولی اینا بردنشون .

هیچ چی ....اگر پول داده ...تندتند به بچه ها اب گرم بخورون ....خوب میشوند....با سیاست هم باشه پول داد ...

زیاد متوجه نشدم .

منظورت اینکه بلیط گرفته خوب میخواست نگیره .

ببین مادرشوهرم پولداره ولی دلش نمیاد خرج کنه میگه شوهرم ببردش که پولای رو خرج کنه .منم با دوتا بچه مریض بمونم خونه و حرص بخورم تا این بیاد . 

من اصلا تو این موردا سیاست بلد نیستم یه دفعه میرم تو فاز جنگ😂

اون انقدر بلده اومدم پسرن رو بندازم به جونش دیدن زودتر از من داره داد بیداد میکنه به خاطر بچه هام چیزی نگفتم .

نه بابا عزیزم میدونم . ببین جاریم چقدر سیاست داره .خداشاهده باباش اینا رو برد ده روز گردوند در صورت ...

نمیدونم چرا جاری نینی سایتا همشون باسیاستن ولی ما ساده ایم🙄

منم یه جاری دارم اوووه اعجوبه ایه واسه خودش مادرشوهرم بااینکه دوسش نداره ولی جلوش دولا راست میشه