2777
2789

عزززززیزم به سلامتی دنیا بیاد

منم سر جفت زایمانم حال شمارو داشتم....به قدری گریه کردم که سرم داشت میترکید،نمیدونم آدم چش میشه که همش دلش گریه میخواد،زایمان اولم که همه چی عالی بود،سر دومی اذیت شدم بعد اینکه از اتاق عمل اومدم بیرون تا ۴۸ ساعت درد زایمان طبیعی رو کشیدم ولی همش گذشت و الان دو تا دارم که دلیل زنده بودنم هستن....

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دست خودم نیست بارداری سختی داشتم و همش استراحت مطلق و استفراغ 

حتمانسکافه ۱۰تاببربیمارستان روزبعدمایعاتوشروع کردی بخوری واینکه ولعصربخونویس

لطفابرای شادی روح برادرم امیرحسین جان یک صلوات میفرسین🙏
اوووف من اجباریم وحشتناک میترسم 

گل من من خودم دوتا سز داشتم سومیم تو راهه .اسلا نترس همش ۵دیقست عمل بابا سریع درمیارن بچرو درد داری وقتی از سری درمیای ولی باشیاف رفع میشه بخدا ک چیزی نیس بعضیا نازک نارنجین هی میگن درد داره .یجو غیرت خوبه داشته باشه ادم .یکم تحمل کنید بابا 

کاربری خانوم زشتو هستم .ترکیدم ...شدم زشتو 2😁😊

بچه ها تایپیک رو که زدم به خودم قول دادم آخرش بیام و تعریف کنم

دخترم دنیا اومد خداروشکر مشکلی هم پیش نیومد.

فقط تجربه سزارین برام وحشتناک بود هم توی اتاق عمل و هم بعدش الانم که دارم می نویسم درد دارم شیافت زدم دراز کشیدم.

ظهر ساعت ۲ رفتم اونجا، قرار شد یه ربع به ۴ برم اتاق عمل.نوار قلب نی نی رو گرفتن و یه آمپولی زدن تو سرمم درد شروع شد فکر کنم امپول فشار بود و واقعا نفهمیدم علتش چی بود که اینکارو کردن ولی دکتر اومد بالای سرم گفت بچت فهمیده میخواد دنیا بیاد انگار!

سریع بردنم اتاق عمل 

من تجربه اتاق عمل نداشتم تا حالا ،و تصویری که برام درست شد کاملا با اون اتاق عمل آرامش بخشی که تصور می‌کردم فرق داشت. بدنم هیستریک شروع به لرزش کرد انگار که سردمه و بدنم نمی تونه دردی رو تحمل کنه.😬

دکترم لباسی که تنش بود منو یاد عموم انداخت موقعی که گاوی از مزرعه میخواست زایمان کنه و اون باید اون چکمه بلند و لباس و دستکش رو می پوشید که کثیف نشه😵‍💫

همه انگار عجله داشتن و باید میرفتن جایی کار داشتن. چندتا سوال الکی محض حواس پرت کنک پرسیدن ولی اصلا اثر نکرد و می لرزیدم. دکترم گفت ترسیدی 

گفتم نا کولر خاموش کنید سردمه😶‍🌫️

کولر رو خاموش کردن.

باهمدیگه میگفتن می خندیدن و انگار نه انگار من مث ماشین دریل دارم می لرزم😑

بعدش بی حسی زدم و من کم کم داشت گرمم میشد و لرزش از بین می رفت که سریع خوابوندنم و تیغ رو کشید دکتر🤯

دقیقا قیافه من بعد حس تیغ🤯

جیغ زدم بعد جیغ گفتن حس کردی، گفتم کامل🤕

سریع بیهوشم کردن و من دیگه نفهمیدم چی شد.وقتی بهوش اومدم دستام که حس داشت می لرزیدمث بید می لرزید😮‍💨

تو اتاق ریکاوری کسی داشت دخترم رو ناز می‌کرد و میگفت خیلی نازه.

بهم آمپولی تزریق کرد تا بدنم گرم بشه نلرزم و شیافت و مسکن زد.

وقتی اومدم بیرون همسرم و بقیه خانوادم اومدن پیشم.همسرم پیشونیم رو بوسید و گفت دخترمون مث خودت ناز و خشکله😊

مامانم نگران لرزش بدنم بود و بعد همسرم با دوتا پرستار برگشت تا لرزش و شیر دهی نوزاد من رو سرو سامان بدن

در کل میخواستم تعریف کنم اصلا تجربه خوشایندی نبود. وقتی سزارین اختیاری انتخاب می کنی فکر میکنی بیمارستان خصوصی ...همه چیز اوکیهو قرار نیست درد بکشی و خوشحال با نی نی برمیگردی خونت ولی از این خبرا نبود من تا صبح درد کشیدم و مسکنا انگار آب بودن نه پمپ درد به درد می خورد و نه شیافت...

آدم ها متفاوت هستن آستانه درد متفاوتی دارن، برای من سخت بود و اگه بر گردم زایمان طبیعی رو انتخاب می‌کنم نه بخاطر اینکه درد کمتری داره، نه. مطمئنم درد و تحمل بیشتری می طلبه.

فقط بخاطر اینکه بعد زایمان حالم خوب باشه که به بچم برسم و بهش تو جه کنم.

وقتی مجبورم کردن بلند بشم راه بدم، من تا نیم خیز شدن تونستم، بعدش عرق شدید، سیاهی رفتن چشم و تهوع از شدت درد سراغم اومد گفتم اگه نخوابم الان بالا میارم و باید دوباره ببرینم اتاق عمل🤢

نصیحت من که کاملا شخصیه ولی تجربه است و باهاتون به اشتراک میزارم.

برید زایمان طبیعی وقتی برگشتید حداقل یه مادر سالم باشید که به بچتون برسید نه یه بیمار که نیاز به رسیدگی داره

بارهنگ عزیز میشه تو هم دعام کنی دستتو بزاری رو شکمت  چشاتو ببندی از ته دلت برای ساناز دعا کنی& ...

سلام عزیزم ۳ روز زایمان کردم گفته بودی بهم بگو خیلی دعا کردم برات ایشاالله که برسی به حاجتای دلت عزیزم.

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل