2777
2789

مبارکه عزیز دلم😍

قطعا حست طبیعیه

ولی ب این فکر کن ک فردا شب فندقت همچین وقتی تو بغلته یکم ریلکس تر میشی

التماس دعا

🍂🌿شده از درد بخندی که نبارد چشمت؟!..من در این خنده ی پُر غصه،مهارت دارم... شده آیا به کلنجار نشینی،که چه شد؟!..من به این دردِ پُر ابهام، دچارم، هرشب..💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تا صبح نشستم موهامو صاف کردم و بافتمو لاکمو پاک کردمو  و دعا خوندم و پسر بزرگمو کلی نگاه کردم چون قرار بود دو روز نبینمش و کلی دلتنگش بودم تو هم سرتو گرم کن تا خسته بشی و خوابت ببره فردا شیک و مجلسی یه نفره میری اتاق عمل دونفره برمیگردی خیلیم حال میده خیالت راحت فقط کافیه اون فینگیلی رو بزارن تو بغلت و صورت نرم و گرمش بخوره به صورتت و نفسشو بشنوی وای خودااااااا

دست خودم نیست بارداری سختی داشتم و همش استراحت مطلق و استفراغ 

مبارکه گلم التماس دعابرای من وخانوادم خداب مادروپدرم 

صبربده داغ دیدن 

لطفابرای شادی روح برادرم امیرحسین جان یک صلوات میفرسین🙏
دست خودم نیست بارداری سختی داشتم و همش استراحت مطلق و استفراغ 

پس الان وقتشه حسابی خوشحال باشین و شاکر و ذوق زده  نگران نباشید ، فردا نی نی نازتون بغلتونه 

بر هر چه همی‌ لرزی ، می‌دان که همان ارزی 🌱

اصلا نگران نباش انقدر راحته سزارین ک نگو اصلا خیلی راحته 

خدا کنه همینطور باشه، نگران شیرم هم هستم که نداشته باشم نمی خوام شیر خشک بخوره، میگن سزارین بدن رو وارد شوک میکنه شیر دیرتر میاد یا کمه