2777
2789

وقتی یکی میاد میگه ناخواسته باردارم و می‌خوام سقط کنم 

این مبارک باشه که میگید از صدتا فحش بدتره😐😂

من کاری به سقط و نگه داشتن ندارم ولی برام جالبه میآید میگید به طرف مبارک باشه 😂😂

مبارک باشه

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی 🖤                                           #کرمان_تسلیت 🖤                                                  #شیراز_تسلیت🖤                                                ⁦🇵🇸⁩جنگیدن علیه ستمکارانِ سراسر جهان، تنها حقی است که برای انسانِ عصر ما باقی مانده است؛ چرا که درست در آن لحظه که ستمکاران برمی‌خیزند تا این حق را هم از انسان بگیرند، درست در همان لحظه، این جنگ، به اوجِ عظمت و حقانیتِ خود میرسد.⁦🇵🇸⁩                                                        #آتش_بدون_دود.                                            #نادر_ابراهیمی.                                                                                                                   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره اولش وجهه ی جالبی نداره ولی خب کسایی رو دیدن که نگه داشتن و آخرش جالب شده

مثل مامان من بدبخت هم قرص خورد هم کاندوم باز باردار شد قشنگ ناخواسته بود😂😂هیچی دیکه الان راضی ایم ولی خیلی لجبازه🤧

دخالت کردن توی زندگی دیگران و قضاوت کردنشون کار انسان های بی ملاحظه و بی فرهنگه...چه تو مسائل بچه آوردن باشه چه ازدواج چه شغل چه هر چی...انسان های عاقل فرهنگ سازی می‌کنند،تبلیغ می‌کنند،آگاه سازی می‌کنند!زندگی شخصی با زندگی اجتماعی فرق میکنه...زندگی شخصی چیزیه که بین خودت و خانوادته و زندکی اجتماعی چیزیه که تو برای جامعه به اشتراک میذاری.پس انقدر نگید به خودم مربوطه به خودم مربوطه حتی طرز صحبت کردن شما توی خیابون به بقیه مربوطه...فقط انسان های بی تمدن جامعه رو برای خودشون میدونن یه انسان متمدن آرامش جامعه رو بهم نمیریزه.ریشه فلسفه اعتقادات از چهارچوب ها گرفته میشه یا حتی میشه به پوشش تشبیهش کرد...و یک انسان بی لباس عریان خطاب میشه نه پوشش متفاوت.کسی که به بد دهنی اعتقاد داره اعتقاد نیست بی اعتقادیه.پس هر اعتقادی قابل احترامه ولی بی اعتقادی ارزشی نداره پس پایبندی به بی اعتقادی طنزی بیش نیست.انتقادپذیر بودن خوبه ولی انتقاد یه انسان عاقل و بالغ رو می‌پذیرم.به نظر و رفتار انسان ها نگاه نکن نصفشون دلیل کارهاشون رو نمیدونن اگر میخوای راه درست رو بری دنبال حقیقت برو.

😁😁شاید روحیه اسی بهتر شد 

توی تامیکی گفتم تست تون مثبت مبارک باشع گفت توروخدا دروغ نگو چند ساله منتظرم شوهرم چشم براه با خودم فکر کرده بودم بارداریش ناخواسته بوده کلی استرس گرفتم نکنه تست منفی در بیاد 🥲🥲😅

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
واقعا متاسفم براشون ...بارداری ناخواسته ما نداریم .خدا داده ...خدا میگیره...والسلام

درسته وقتی طرف بدون جلوگیری رابطه داشته و ریخته تو که دیگه ناخواسته نیست 

اتفاقا خواسته هم هست

حالا ی حس ۶ بگه منم حامله ام یا ن 

اگه باشم خدا خواسته است😆

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚
حس ششم مگه تشخیص میده؟

ن مگه بیبی چک

ولی مشعول ک میشیم

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚
آره اولش وجهه ی جالبی نداره ولی خب کسایی رو دیدن که نگه داشتن و آخرش جالب شده مثل مامان من بدبخت هم ...

اووووو ...بچشه دیگه ...ادم تا وقتی بچه شکمشه میگه اهههه.همین که بیاد حاضر نیست زخم روی دستش بیفته

فرزندان عزیزم را دوست دارم .خیلی زیاد.ولی خدا همه امیدمن  هست.

زیاد جالب نیست بنظرم  چون طرف ناراحته

به نظرم خودمم خوب نبست 

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻