2777
2789
عنوان

رلم انلاین نمیشه

303 بازدید | 7 پست

دانشجوعه و سرکار میره دوجا جز شبا اصلا انلاین نمیشه میگه صب تا شب سرکارم وقتی میاد انلاین میشه در طول روز اصلا نیست میگه دستم بنده فقط زنگ بزن حرف بزنیم اونم من نمیتونم بهشم گفتم بیا جدا شدیم قبول نمیکنه میگه سعیمو میکنم ان شم هر روز همونه چیکار کنم من

خب وقت نداره دیگه یا باید درک کنی کنار بیای یا جدا شی

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین همیشه درک کردن خوب نیس

اون باید بتونه نیاز عاطفی تورو تامین کنه

مگه ادما چقدر زندگی میکنن؟

اینکارش تورو هروز منتظر میزاره و باعث میشه وابستش بشی

چند وقته باهاشی؟

جز  اسی  کسی منو ریپ نزنه
ببین همیشه درک کردن خوب نیس اون باید بتونه نیاز عاطفی تورو تامین کنه مگه ادما چقدر زندگی میکنن؟ ا ...

یه همچین حسی دارم حالم با سینگلی فرقی نداره یه اتفاقی بیوفته بخوام بگمو اینا نیست اصلا 4 ماه

یه همچین حسی دارم حالم با سینگلی فرقی نداره یه اتفاقی بیوفته بخوام بگمو اینا نیست اصلا 4 ماه

خب وظیفه اونه که در شرایط حاد بتونه تورو اروم کنه.وقتی ناراحت بودی دردودل کنی تخلیه شی

اینجوری ادامه دادن نابودت میکنه.اون هرچقدرم سرش شلوغ باشه توانایی تماس باتو رو در طول روز داره

از من میشنوی کات کن

خب وظیفه اونه که در شرایط حاد بتونه تورو اروم کنه.وقتی ناراحت بودی دردودل کنی تخلیه شی اینجوری ادام ...

تماس اره میگه زنگ بزن در حال کار کردن حرف میزنم با ایرباد شرایط تماس من ندارم هر روز دو سه روز یبار میتونم

تماس اره میگه زنگ بزن در حال کار کردن حرف میزنم با ایرباد شرایط تماس من ندارم هر روز دو سه روز یبار ...

خب خودش باید زنگ بزنه

بخاطر هزینش نمیگما

اون باید انقدری دلش تنگ بشه انقدری به یادت بیوفته

تا خودش بهت زنگ بزنه نه اینکه تو بزنی