2777
2789

سلام من 24سالمه..تا 4.5سال دیگه قصد بارداری ندارم..بخاطر پلی کیستیک و تنبلی تخمدان قرص میخورم

میخواستم بدونم کسی هم تجربه منه؟

مشکلی نداره؟

داشتم فکر میکردم این چه روشی دیگه😐 خب از راه های دیگه برای تعلیقی استفاده کنید

من قرصو باید بخورم بخاطر تنبلی تخمدان

فقط این که میگن نازایی میاره و...درسته؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم پلی کیستیک باردار نمیشم حتی با دارو 

من... کو؟  مرا خبرنیست،، اگر مرا دیدی سلام برسان💔 سخته مامانتو و بچتو تو فاصله چهل روز از دست بدی... اگه تونستی واسه مامانم یه فاتحه بخون🙏🙏
من قرصو باید بخورم بخاطر تنبلی تخمدان فقط این که میگن نازایی میاره و...درسته؟

من خودم قرص میخوردم عزیزم ولی خیلی راضی نبودم 

اگه کاندوم استفاده کنید بهتره 

بازم به نظرم از دکتر مشورت بگیرید ببینید بهترین راه چیه 

چون تنبلی دارید نمیتونم نظری بدم

من خودم قرص میخوردم عزیزم ولی خیلی راضی نبودم  اگه کاندوم استفاده کنید بهتره  بازم به نظ ...

اصلا شرایط بارداری ندارم اگرهم قرص نخورم شوهرم رعایت نمیکنه مجبورم خودم قرص بخورم...از طرفی درمان تنبلی تخمدان با قرصه از طرفی هم میگن نازایی میاره

چندسالتونه شمام چندسال قرص جلوگیری خوردی؟

23 قرصایی ک شما میخوری اتفاقا دکتر برا بارداری میده این قرصا رو

من... کو؟  مرا خبرنیست،، اگر مرا دیدی سلام برسان💔 سخته مامانتو و بچتو تو فاصله چهل روز از دست بدی... اگه تونستی واسه مامانم یه فاتحه بخون🙏🙏
23 قرصایی ک شما میخوری اتفاقا دکتر برا بارداری میده این قرصا رو

سیپترون کامپاند میخوردم دیگ یک ساله خودم از داروخانه میخرم بدون نسخه به. قصد جلوگیری..جدیدا خیلیا بخلطر پلی کیستیک باردار نشدن یکم میترسم ک نکنه قرصی ک میخورم بدترش کنه اخه  دکتر گفت اگ قصد بارداری داری نخور