2777
2789

دختر خالم از من خواستند این تاپیک رو بزارم تا بهش کمک کنید.

جریان از این قراره شوهر دختر خالم ب دختر خالم خیانت می‌کنه اونم با خیلی از خانم ها در ارتباطه یکی دوتا نیست، یک آقایی پیش شوهر دختر خالم کار می‌کنه و دلش به حال دختر خالم میسوزه و جریان رو به دختر خالم میگه که شوهرت بهت خیانت می‌کنه تمام ویس و اس ها رو ب دختر خالم نشون میده و دختر خالم ب اون آقا اعتماد می‌کنه و داستان از اینجا شروع میشه این آقا هی ب دختر خالم رنگ میزنه شوهرت رفت ب این شهرستان رفته این خانم رو ببینه و روزها سال ها میگذره  و یه روزی ب دختر خالم زنگ میزنه گوشیم خراب شده مشکل مالی داشتم  بخاطر قسط وام اینا،نشد گوشیم رو تعمیر کنم نتونستم بگم شوهرت رفت تهران یه خانم رو ببینه دختر خالم میگه  ای کاش لال میشدم تعارف نمی‌کردم بهت پول بدم برو گوشیت رو تعمیر کن از اون روز به بعد به بهانه ها هی از دختر خالم پول خواسته چند ماهه دختر خالم فهمیده جریان از چه قراره پول نداده ب اون آقا ،این آقا مزاحمت تلفنی و تعقیب دختر خالم هی تهدید اگه پول ندی ظبط صدا و چت هات رو به شوهرت نشون میدم و دختر خالم آرامش نداره و اینکه شوهرش بفهمه هیچوقت نمی‌بخشه دو تا بچه داره دختر خالم از من خواست تا این متن رو بزارم تا کمکش کنید

دیگه همه چیز عادت شده نه سختیا درد دارن، نه خوشیا لذت.️ وَ خَاطِرِاتی کِـ تِکرارِشان آرِزُوس♡،همون دختری باش که همه جا حرف از rahموفقیتشه♥️⃟🌙 ،در حال تلاش برای تبدیل رویاها به واقعیت✨️ ،خدایا شکرت اکثرا رویاهام و هدف هام به واقعیت رسیدند و فقط چند تا هدف های دیگم موندن اونا رو هم با کمکت میرسم،دُنـیـٰایَـم ڪِـنـٰارِ طُ زیـبـٰا شُـد 💍𝒩❤️✨️،میگذرانیم جهان گذرا را..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از شوهر خائنش میترسه؟؟ اصلا چرا جدا نمیشه ازش

دوتا بچه کوچک داره میگه از ایندشون میترسم 

دیگه همه چیز عادت شده نه سختیا درد دارن، نه خوشیا لذت.️ وَ خَاطِرِاتی کِـ تِکرارِشان آرِزُوس♡،همون دختری باش که همه جا حرف از rahموفقیتشه♥️⃟🌙 ،در حال تلاش برای تبدیل رویاها به واقعیت✨️ ،خدایا شکرت اکثرا رویاهام و هدف هام به واقعیت رسیدند و فقط چند تا هدف های دیگم موندن اونا رو هم با کمکت میرسم،دُنـیـٰایَـم ڪِـنـٰارِ طُ زیـبـٰا شُـد 💍𝒩❤️✨️،میگذرانیم جهان گذرا را..

دختر خالت مگه چه چتایی داره که میترسه .مگه شوهرش خیانت نکرده بهش این چرا ترسیده؟

چت فقط درباره خیانت شوهرش بوده میگه شوهرم بفهمه با این آقا چت کردم بدون هیچ جوابی طلاقم میده از این آقا نفرت داره زیرآبشو زده 

چقدر آخه ترس خدای من

بله دلم ب حال دختر خالم میسوزه بخدا