2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در مورد من چی حس مکنی

دختر مهربونی هستی اما خجالتی

یکم ارتباط گرفتنت با اطرافیان و آدم های جدید ضعیفه  دوست داری این ضعف رو از بین ببری اما تلاشی براش نمیکنی 

برات به شدت مهمه که راجبت چه فکری میکنن و خیلی دوست داری مورد تایید باشی اما اعتماد به نفس کمی داری و اضطراب از محیط شلوغ داغونت می‌کنه 

بچم چيه  پسرم حوب ميشه به زودي

پسرت سیستم ایمنی خیلی ضعیفی داره اما خوب میشه نگران نباش فقط یکم از رودربایستی بودن دربیا و رفت و آمد و بیرون رفتن تو این سه ماه سرد رو کم کن مخصوصا که بیماری های ویروسی زیاده

بچه دومت هم پسره با اینکه همه برات احتمال مبدن دختر باشه

پسرت سیستم ایمنی خیلی ضعیفی داره اما خوب میشه نگران نباش فقط یکم از رودربایستی بودن دربیا و رفت و آم ...

اره متاسفانه اسم و الرژي دارم مدام سرفه با اينكه واكسنم زده اما 😭😭😭😭رفتو امدمم كمه 

جدي اره بقيه يعني فاميلا حتي مادرامونم نميدونن اما اينجا و سركارم همه ميگن دختر 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
عزیزم میشه بگی اون پسری که مدت هاست از دور حواسش بهمه قصدش چیه  تو تحصیلات و شغلم موفق میشم ؟ ...

به شدت روت کنجکاوه همینطور هم به شدت موذیه همین هم کلافه ات کرده  ...هم ازش خوشت میاد هم به حس منفی بهش داری 

قبل از شاغل شدنت ازدواج میکنی گلم 

متولد کدوم ماه هستم و باردارم بنظرت اگه نه کی میشم🙏

قربونت برم مگه من زاییدمت🥲 سر این تاریخ گاهی ثبت احوال هم خطا داره چه برسه به حس ششمی

خیلی فکرت درگیر بارداری شده و حتی از رابطه هم لذت نمیبری همش استرس آخر ماه و پریود شدن یا نشدن رو داری

پنج کیلو از وزنت رو کم کن و این دوره اقدام رو با حال خوب طی کن 

تا اردیبهشت باردار میشی

کی پولم دستم میاد؟   کی باردار میشم؟

یکم تلاشت کمه منتظر پولی هستی ثبت نام تو قرعه خونگیه یا وام اما همسرت خیلی همراهی نمیکنه  ولی بعد عید جور میشه 

برای بارداری سال بعد حامله میشی

به شدت روت کنجکاوه همینطور هم به شدت موذیه همین هم کلافه ات کرده  ...هم ازش خوشت میاد هم به حس ...

عزیزم حس اون چیه ؟

شیش ساله دنبالمه 

واسطه فرستاده قبلا که میتونم از طرف اونه 

حسش چیه بهم 

چرااا نمیاد جلو