2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم لطفاً بگو تکلیف کار و زندگیم چی میشه، متاهلم و بچه هم دارم.

تو زندگی شخصیت یکم بالا و پایین دارید و هم خودت هم همسرت به شدت یک دنده هستید و این اختلاف و ناراحتی ها دامن بچه هاتون رو هم گرفته و یکم بدخلق و عصبیشون کرده

اختلافتون هم بیشتر سر یه موضوع میچرخه 

برای حلش یکتون باید همت کنه و کوتاه بیاد 

قربونت برم مگه من زاییدمت🥲 سر این تاریخ گاهی ثبت احوال هم خطا داره چه برسه به حس ششمی خیلی فکرت در ...

خب منظورم همون ماهی که ثبت احوال نوشته چیه ☺️

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
سلام عزیزم  به نظرت با کراشم (بهداد)رل بزنم به ازدواج ختم میشه ؟ تروخدا حواب بدین خیلی ضروریه ...

تو محیط نسبتا کوچیکی زندگی میکنی(کلان شهر نیستی) واسه همین به نسبت آدم ها همو میشناسن 

به مدت دوستی رو بزار کنار روی خودت تمرکز کن 

به شدت ازدواجی هستی و این پلاس انرژی رو به طرف مقابلت هم میدی و از خودت دورش میکنی 

یه شخصی تو زندگیت پیگیرته اما اینی که میگی نیست شاید طول بکشه تا خودش رو نشونت بده و متوجه حضورش بشی اما رابطه خوبی باهاش قراره داشته باشی

ما به هم میرسیم ؟ کی ؟  کی سرکار میرم ؟  بچه علی چیه ؟

دنبال کار بدون هنری  خانواده هم تا حدودی مخالف شاغل شدنت هستن 

اگه کار موفقی میخوای با درست رو ادامه بده یا وارد شاخه ای درامد زا شو تا موفق شی

پسری که باهاش در ارتباطی خیلی شیطونه و یکمم تیک و تاکش زیاده 

بچه علی دختره

عزیزم لطفا بگو حس شوهرم بهم چیه ؟؟ آشتی می کنیم؟ 

دوستت داره اما میخواد به چیزی رو بهت تحمیل کنه و تو تحمل زور نداری و سر همین قهرید 

به شدت هم خانواده دوسته و روی این خیلی حساسی

اما اینو بدون عزیزم زندگی میدون جنگ نیست که بخواین یکی رو به زور مال خودتون کنید و از گذشته اش پاکش کنید😘🥲

یکم سیاستت رو بالا ببر و از گارد گرفتنت کم کن همسرت مرد ساده اییه و با زبون رام میشه 

چهار شنبه ارائه  دارم چی میشه 😐😂🥲 کی ازدواج میکنم  میرم سر کار یا نه

واقعیتش خودت هم اهل کار نیستی دانشگاه رو هم بیشتر به جای هدف به عنوان یه تفریح و روزگذرانی نگاه میکنی 

این چند روز مطالعه ای نداشتی اونجور که باید 

واسه ارائه ات از همین حالا صد خودت رو بزار که چهارشنبه از خودت راضی باشی