2777
2789
عنوان

تو ماشینمون بی بی چک پیدا کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 673 بازدید | 32 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم مطمئنی بی بی چک بود؟چون کیت تست اعتیادهست مثل بیبی چکه

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که اهمیتت درحدخاموش شدن نت گوشیه 😂خلاصه با خودشاخ پنداری وتوهم توطئه تاپیکارو به دعوا نکشیم🤍

واگیر نیس پسوریازیس داره یعنی زخمه دردش میکنه ولی میتونه رابطه داشته باشه 

درمان نداره؟

تکیه میدهم‌ به آسمانی که خدا‌روی ابرهایش‌ نشسته ˘˘!☁️💙                 https://harfeto.timefriend.net/16837133705410 بنویس میخونم 🤍🫧 (پروفم چش خودمه 🫠)

پسیورازیس واگیردار نیست ولی وقتی یه غریبه ببینه و بخواد رابطه ای هم بینشون بشه طرف ترسش میگیره که نکنه واگیردار باشه و... پس دیگه خوده بیمار هم تمایلی نداره که بخواد سراغ این چیزا بره

نظر من اینه. به دلت بد راه نده

نه بخاطر همین چیزی نمیگم ولی فکرم درگیره

خب پیگیر باش تا ته توشو در بیاری 

اتفاقا همراه  خودش پیگیر شو که اگه راستشم گفته بود ازت دلخور نشه 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 
منم موافقم مشکوک تر از مشکوک میگه ترسیده کسی ک کاری نکرده باشه ک نمیترسع 

آره چون ترسیده اخه هر کسی بود که نمیزاشت تو ماشینش بمونه شاید خریده یادش رفته بده موند تو ماشین