2777
2789

واقعا همه مردا همینجورین؟ 

انقدر راجب مهریه حرف میزنن؟ 

خواستگاریم سر مهریه بهم خورد

از قبلش بارها حرف مهریه رو پیش میکشید و میخواست منو راضی کنه ک با 14تا سکه قبول کنم

منم قبول نکردم و خیلی خوشحالم

واقعا همه مردا اینجورین؟ 

میشه واسه اینکه ی ازدواج خوب داشته باشم صلوات بفرستی؟؟اگه فرستادی بگو تا منم بفرستم / پس هر وقت دعا کردی گمان کن دعایت پشت در است .امام صادق (ع)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر من اینجوری نبود حتی خونه هم به نامم کرد سر عقد 

ولی میگف بعضی زنا فقط دنبال مهرین یهو ۷۰۰ تا باشه بعد ازدواج به مشکل بخورن بدبخت میشه مرده

هیچوقت ندیدمت کوچولوی من!اما وقتی رفتی یه تیکه از قلبمو با خودت بردی...🥀

خب از یه لحاظ بنظرم حق دارن مهریه سنگین در توانشون نیست پرداخت کنن 

طرف مهریه سنگین قبول میکنه بعدا که همسرش مهریشو میخواد میگه نمیدم یعنی از اولم دروغ گفته

🇵🇸🇮🇷...👀 توجه کاربران عزیز:غلط املایی داشتم بگید بهم✍️💓

بیاییم قبول کنیم سکه الان خیلی گرونه و خیلی از مردا بخاطر مهریه بدبخت شدن

من معتقدم ستاره ها طوری پشت سر هم به خط میشند که آدم ها بتونند همدیگر رو پیدا کنند.حالا اینکه قراره عاشق هم باشند یا با هم دوست بمونن به مرور زمان مشخص میشه:).....2.2.2....4.4.4

میترسن دیگه پسرا ، چی کار کنن ، سکه دونه ای سی میلیون

قبول نمیکنن یه جور سرزنش میشن ، قبول میکنن فردا به مشکل میخورن باز حرف میشنون که چرا قبول کردی مگه عقل نداشتی مگه به جیبت نگاه نکردی دین به گردنت بوده و فلان

واقعیتش بیشتر پسرا همون ۱۴ تا رو هم ندارن به اسم عندالمطالبه

میترسن دیگه پسرا ، چی کار کنن ، سکه دونه ای سی میلیون قبول نمیکنن یه جور سرزنش میشن ، قبول میکنن فر ...

عزیزم ما اهل گرفتن مهریه نیستیم بابامم بهش گفت

مهریه واسه ما فقط ی عدده

ی عزته واسه دختر همین

میشه واسه اینکه ی ازدواج خوب داشته باشم صلوات بفرستی؟؟اگه فرستادی بگو تا منم بفرستم / پس هر وقت دعا کردی گمان کن دعایت پشت در است .امام صادق (ع)
عزیزم ما اهل گرفتن مهریه نیستیم بابامم بهش گفت مهریه واسه ما فقط ی عدده ی عزته واسه دختر همین

عزیزم اینا حرفه ، رو تعارف نمیشه ریسک کرد کی به غریبه اعتماد داره ، مهریه ثبت میشه و بدهی مرد هست ، قانون شوخی نداره

نه پسر نه دختر رو احتمال و شک نباید پیش برن ، ادم از اینده خبر نداره ، باید دو طرف به هم بخورن و محکم قبول کنن

ایشالله یکی میاد که شرایط رو قبول کنه