2777
2789
عنوان

کی درباره اسکیزوفرنی میدونه

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 47 پست
شاید ترم پایینی هستش ، بعدشم بحث بیماری های روانی خیلی پیچیده تر از بقیه بیماراست حتی تا اخر لیسانس ...

البته اینی هم که تو دانشگاه کلا چیزی یاد کسی نمیدن بی تاثیر نیست . . .

به کسی بر نخوره ، خودمو میگم . . .

🛑 توجه توجه ‼️ آقا هستم🛑✴️با اینکه پیر شدم ... هنوز هم از شب میترسم . . . اما نه از تاریکی . . .✴️یک روز اسمت را خواهم فهمید ، آنروز آنقدر بلند صدایت میکنم که دیگر هیچ صدایی را نشنوی . . .✴️
والا سال اولم همش فعلا درس عمومیه بیشتر

بسلامتی و دل خوش ، موفق باشی

🛑 توجه توجه ‼️ آقا هستم🛑✴️با اینکه پیر شدم ... هنوز هم از شب میترسم . . . اما نه از تاریکی . . .✴️یک روز اسمت را خواهم فهمید ، آنروز آنقدر بلند صدایت میکنم که دیگر هیچ صدایی را نشنوی . . .✴️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه چطور از ظاهر مشخص باشه مگر اينكه در حالت فعال و غير قابل كنترل و در واقع ته خط بيماري باشن ك دار ...

آخه شنیدم ی صداهایی میشنون که جواب اون صداها و میدن حتی تو مراحل پایین یعنی از اول مشخص میشه اگه اینجوری باشه ک

حالا که اینو دیدی یه صلوات برای سلامتی من و مامان بابام بفرست❤😗 این بوس تقدیم بهت💋
بسلامتی و دل خوش ، موفق باشی

مرسی عزیزم سلامت باشی ولی دل خوش نیست میخواستم پشت کنکور بمونم مامانم نزاشت همینم آزاده بدون کنکور میرم وگرنه رشتم تجربی بود حالا تصمیم دارم درکنار دانشگاه باز کنکور بدم برام دعا کن

حالا که اینو دیدی یه صلوات برای سلامتی من و مامان بابام بفرست❤😗 این بوس تقدیم بهت💋
البته اینی هم که تو دانشگاه کلا چیزی یاد کسی نمیدن بی تاثیر نیست . . . به کسی بر نخوره ، خودمو میگم ...

یاد که میدن ولی تو روانشناسی تا ترم سه فقط فیزیولوژی و فلسفه و جامعه شناسی و تحولی میخونی اخرای لیسانس یع چیزایی راجب اینا میخونی ، مثل این میمونه که از دانشجوی سالهای اول پزشکی راجب سرطان بپرسی ، اسکیزوفرنی پیچیده ترین بیماری روانیه

ψ ❤️

از ظاهر؟ مگه ناقص الاندامه که از ظاهرش مشخص بشه؟ این اصلا چیزی نی‌که یه ادم ‌‌بتونه دقیق تشخیص بده ...

آره مثلا حرفای عجیب بزنن یا رفتارای عجیب انجام بدم چون توهم میزنن دیگه. ظاهری اینجوری منظورم بود

ترم چندی؟ در اون حدی نیستن که تو جمع لو برن با دارو کنترل میشن شدید ها بستری میشن

ترم اولم عزیزم ولی قصد مجدد کنکور دادن دارم اینم به اصرار مامانم امسال رفتم دانشگاه 

مرسی عزیزم سلامت باشی ولی دل خوش نیست میخواستم پشت کنکور بمونم مامانم نزاشت همینم آزاده بدون کنکور م ...

انشالله خیره ، والا نمیدونم شما خانومی سربازی هم نباید بری ، چرا گیر بهت دادن چیزی که دلت نیست بخونی ، به نظرم همین انرژی و بذار رو منابع دبیرستانت دوباره کنکور بده . . . مسیر زندگیت عوض میشه ، ده سال دیگه هرچی بشه خانواده رو مقصر میدونی برا اینکه فرستادنت این دانشگاه و این رشته . . .

یاد که میدن ولی تو روانشناسی تا ترم سه فقط فیزیولوژی و فلسفه و جامعه شناسی و تحولی میخونی اخرای لیسا ...

نمیدونستم ، من فقط راجب سادیسم میدونم اونم چون خودم دارم 😂

آره مثلا حرفای عجیب بزنن یا رفتارای عجیب انجام بدم چون توهم میزنن دیگه. ظاهری اینجوری منظورم بود

اون شدت خيلي بالاي بيماري و در واقع بيماران رها شده و رسيدگي نشده هست 

من ي همكار دارم بهش مشكوك شدم ك بيمار باشه 

بعد تقريبا مطمئن شدم ي طيف خفيفي از بيماري رو داره حالا شايدم پارانوييد باشه نميدونم والا ولي خب در حدي نيست ك كسي بفهمه

من و همكار ديگه متوجهش شديم اونم بعد از سالها

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

خب جوابشون رو با عمل كردن ب كاري ك اغلب وادارشون ميكنه  مثلا بهش ميگن فلاني رو بزن يا فلاني د ...

وای چ ترسناک آخه یکیم بود تو نی نی سایت میگفت صداهایی که میشنون رو به خودشون جواب میدن مثلا به سقف نگاه میکنه میگه خفه شو لباس خودت زشته ساکت شو خودت بلند حرف میزنی نه من. اینجوری بود یعتی با عمل کاری با کسی نداشت با خوده صداها حرف می‌زد