2777
2789
عنوان

کی درباره اسکیزوفرنی میدونه

282 بازدید | 47 پست

سلام بچه ها من رشتم روانشناسیه خیلی تو سایت تاپیک درباره این بیماری دیدم مگه افرادی که این بیماری رو دارن در ظاهر مشخص نیستن؟ اصلا چه بیماری هست کسی دربارش میدونه خیلی کنجکاو شدم بعد ظاهری معلوم نمیشه؟ 

حالا که اینو دیدی یه صلوات برای سلامتی من و مامان بابام بفرست❤😗 این بوس تقدیم بهت💋

تو روانشناسی از بقیه میپرسی ؟ خب از اساتیدت بپرس در کل بیماره هستش که طیفیه و از کم شروع میشه و کم کم آگاهی طرفو از افتراق بین توهم و واقعیت از بین میبره و درکشو از محیط تغییر میده تو مراحل عمیق تر بیماری از دور داد میزنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما رشتت روانشناسیه باید بیای به ما اطلاعات بدی 🤭

🛑 توجه توجه ‼️ آقا هستم🛑✴️با اینکه پیر شدم ... هنوز هم از شب میترسم . . . اما نه از تاریکی . . .✴️یک روز اسمت را خواهم فهمید ، آنروز آنقدر بلند صدایت میکنم که دیگر هیچ صدایی را نشنوی . . .✴️

نه ممکنه سال ها با اسکیزوفرنی زندگی کنی و خودت نفهمی. و فکر کنی فقط قوه تخیل بالایی داری

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟                                                                                                                    یادت باشه اولین قانون رها کردنه. و تلاش بدون خواستن.. وقتی خواستن رو ترک کنی جادوی درونت مقدس میشه درست مثل یک نوزاد که حضورش توی این دنیا ی جادوی مقدسه، چون خودش نمیخواد بیاد و می‌آد. مثل مرگ که جادوی دروازه دومه.. مقدسه چون خودت برای مردن تلاش و تقلا نمیکنی... ولی وقتی تقلا کنی و بخوای خودکشی کنی دیگه مقدس نیست. مثل همین جوونه گیاه نگاش کن، مقدسه چون نمیخواسته به زور از دل خاک بیرون بیاد. فقط تلاش رهاشده اش اونو به اینجا رسونده. تلاش رهاشده.... اره.. تلاش رهاشده...و قانون دوم بازگشت هست.. هر جادوگری باید بدونه که هر کاری بکنه عاقبت به خودش برمیگرده. برگشتِ عملش شاید دیر بشه ولی میرانا شک نکن هر کاری بلاخره به همون شخص برمیگرده چون فکر و عمل هر کسی در واقع همون کسه. برای همین هیچوقت سراغ جادوی سیاه و آزار دیگران نرو.. حتی اگر خودت اذیت شدی و رنج کشیدی انتقام رو رها کن. بی دریغ و رها باش... که تا رها نباشی راهی برای جاری شدن پیدا نمیکنی... 

نه چطور از ظاهر مشخص باشه

مگر اينكه در حالت فعال و غير قابل كنترل و در واقع ته خط بيماري باشن ك دارويي مصرف نميكنن ك شما بلافاصله از حرفاش يا بعضي رفتارا بفهمي مشكلي هست 

توي طيف هاي ضعيفترش مشخص نميشه اگه رابطه نزديك نداشته باشي

يا اينكه با چيزاي ديگه اشتباه بگيري چون ما انقد عصبانيت و پرخاش و بدبيني توي جامعه مون بين مردا مخصوصا رايج هست ك مريض و سالمش زياد مشخص نيست

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

از ظاهر؟

مگه ناقص الاندامه که از ظاهرش مشخص بشه؟

این اصلا چیزی نی‌که یه ادم ‌‌بتونه دقیق تشخیص بده خود روانشناس باید تشخیص بده اسکیزوفرنیا همه ‌مثل هم ‌نیستن ‌که.

چگذککصاسغدصملمفمصنسمسمسمشممصمتبنسمشمش
 تو روانشناسی از بقیه میپرسی ؟ خب از اساتیدت بپرس در کل بیماره هستش که طیفیه و از کم شروع میشه ...

عزیزم اولا من سال اولم و دوما خواستم اگر تجربه ایی با بیمار از نزدیک داشتن بگن درکل ممنون نظر دادی

حالا که اینو دیدی یه صلوات برای سلامتی من و مامان بابام بفرست❤😗 این بوس تقدیم بهت💋
شما رشتت روانشناسیه باید بیای به ما اطلاعات بدی 🤭

والا سال اولم همش فعلا درس عمومیه بیشتر

عزیزم اولا من سال اولم و دوما خواستم اگر تجربه ایی با بیمار از نزدیک داشتن بگن درکل ممنون نظر دادی

قربونت عزیزم منم خودم از درساییکه خوندم گفتم و خودم برخوردی نداشتم با روحیاتم جور نبود 

شاید ترم پایینی هستش ، بعدشم بحث بیماری های روانی خیلی پیچیده تر از بقیه بیماراست حتی تا اخر لیسانس ...

دقیقا سال اولم و درکل دوس داشتم اگر کسی از نزدیک این بیمار هارو دیده توضیح بده وگرنه مطالب اینترنت رو خوندم