2777
2789
عنوان

کی درباره اسکیزوفرنی میدونه

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 47 پست
انشالله خیره ، والا نمیدونم شما خانومی سربازی هم نباید بری ، چرا گیر بهت دادن چیزی که دلت نیست بخونی ...

چون درسخون نبودم خیلی مامانم میگفت بمونی عمرت هدر میره تهش باید بری آزاد الان بری بهتره چون خواهرم موند و نخوند آخرش رفت آزاد واسه همین تجربه بدی داشت ولی الان درکنار دانشگاه خودمم استرسم کمتره بازم حرف شما درسته حتما کاری که فکر میکنم درسته رو انجام میدم. راستش از اوناهم ناراحت نیستم 🌹🙏🏻

حالا که اینو دیدی یه صلوات برای سلامتی من و مامان بابام بفرست❤😗 این بوس تقدیم بهت💋
تو یوتیوب به انگلیسی سرچ کن مصاحبه با بیمار اارو میاره اگه انگلیسیت خوبه

آره خوبه اتفاقا چندتاشو دیدم میگفتن به خورشید وصلیم و اینا 

حالا که اینو دیدی یه صلوات برای سلامتی من و مامان بابام بفرست❤😗 این بوس تقدیم بهت💋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون درسخون نبودم خیلی مامانم میگفت بمونی عمرت هدر میره تهش باید بری آزاد الان بری بهتره چون خواهرم م ...

شما چند سالته ؟

🛑 توجه توجه ‼️ آقا هستم🛑✴️با اینکه پیر شدم ... هنوز هم از شب میترسم . . . اما نه از تاریکی . . .✴️یک روز اسمت را خواهم فهمید ، آنروز آنقدر بلند صدایت میکنم که دیگر هیچ صدایی را نشنوی . . .✴️
اون شدت خيلي بالاي بيماري و در واقع بيماران رها شده و رسيدگي نشده هست  من ي همكار دارم بهش مشك ...

عههه میشه بگی دقیقا چجوری بوده چیا ازش دیدی دقیقا 

خب اصلا با كسي حرف نميزنه ب طرز عجيبي ساكت و تنهاست  ي بار موضوعي پيش اومد اين فكراي عجيبي راج ...

من هیجده سالم ک بود خونه تنها میشدم میخواستم کار بدی بکنم حس میکردم دوربین گذاشتن مامان بابام 😂😂😂

ولی اینی ک شما میگی حس میکنم خیلی عادیه یعنی چیز خاصی نبود واقعا منم کتابخونه ک میرفتم به یکی خوراکی تعریف کردم ی جوری با تعجب نگا کرد گفت چرا باید بخورم راستش خیلی هم ناراحت شدم هم تعجب کردم ولی کفتم شاید تجربه بدی از خوراکی های غریبه رو خوردن داره نمیدونم 

من هیجده سالم ک بود خونه تنها میشدم میخواستم کار بدی بکنم حس میکردم دوربین گذاشتن مامان بابام 😂😂😂 ...

خب بايد از نزديك مواجه بشي تا متوجه بشي ك تفاوت هست

اره اون دوربين گذاشتن رو ديگه اين روزا انقد فيلم دوربين ميبينيم همه مون فكر ميكنيم اما ي بيمار ديگه اين فكرش رو نميتونه كنترل كنه و اين فكر كل روزش رو ميگيريا فعاليتهاي عادي زندگيش رو مختل ميكنه 

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

من دارم میرم تو بیست سال. الان نوزده

خب ببین ، زبانتو قوی کن ، مهارت یاد بگیر مدرک مهارتی بگیر ، کاری بکن که دوست داشته باشی .

مدرک دانشگاهی دیگه ب هیچ دردی نمیخوره ، مث پشکل ریخته ، همه لیسانس و فوق لیسانس دارن حتی دکتری . . .

🛑 توجه توجه ‼️ آقا هستم🛑✴️با اینکه پیر شدم ... هنوز هم از شب میترسم . . . اما نه از تاریکی . . .✴️یک روز اسمت را خواهم فهمید ، آنروز آنقدر بلند صدایت میکنم که دیگر هیچ صدایی را نشنوی . . .✴️
خب بايد از نزديك مواجه بشي تا متوجه بشي ك تفاوت هست اره اون دوربين گذاشتن رو ديگه اين روزا انقد فيل ...

آره البته ک ما جاهای دیگ ی خونه دوربین داشتیم که منم فکر اتاق خودمو میکردم ولی درکل حس میکردم فقط اینجوریه ک داد و بیداد میکنن با صداهای عجیب غریب حرف میزنن. اهه اونا میشه بدبینی یا منفی نگری حساب بشه با شاید طرف تجربه بدی داشته و حالا داره احتیاط میکنه 

خب ببین ، زبانتو قوی کن ، مهارت یاد بگیر مدرک مهارتی بگیر ، کاری بکن که دوست داشته باشی . مدرک دانش ...

آره دقیقا واسه همین دوس داشتم برای رشته های تاپ بخونم ولی نمیدونم درسطح تلاش من باشن یا نه حالا هرچی خدابخواد

آره دقیقا واسه همین دوس داشتم برای رشته های تاپ بخونم ولی نمیدونم درسطح تلاش من باشن یا نه حالا هرچی ...

من میگم کلا کنکور و بیخیال شو ، دانشگاه و بیخیال شو . .  .

زبانتو قوی کن ، تو اینترنت دانشگاه ها معتبر که مدارکشونو همه دنیا قبول دارن دوره میذارن مدرک میدن ، اون مدارک و بگیر ، هم معارت یاد میگیری ، هم اگه ی روزی بخوای جایی بری مدرکتو قبول میکنن راحت

من میگم کلا کنکور و بیخیال شو ، دانشگاه و بیخیال شو . .  . زبانتو قوی کن ، تو اینترنت دانشگاه ...

نه عزیزم هدفم بیخیال دانشگاه و کنکور شدن نیست الانم مدرک رشته های خوب یا دانشگاه های خوب خیلی ارزش داره زبانم خداروشکر الانشم خوبه. ممنون نظر دادی

نه عزیزم هدفم بیخیال دانشگاه و کنکور شدن نیست الانم مدرک رشته های خوب یا دانشگاه های خوب خیلی ارزش د ...

فقط مدرک پزشکی تو ایران بدرد میخوره ، اونم قبولیش سخته . . .

من خودم مثلا رشتم عمرانه ، اگه مدارک دانشگاهی ام هم نداشتم همین کاری که الان دارم میکنم ، میتونستم بکنم . . .

فقط مدرک پزشکی تو ایران بدرد میخوره ، اونم قبولیش سخته . . . من خودم مثلا رشتم عمرانه ، اگه مدارک د ...

باشه بسلامتی موفق باشی هرکسی ی دیدگاهی داره. ممنون

آره البته ک ما جاهای دیگ ی خونه دوربین داشتیم که منم فکر اتاق خودمو میکردم ولی درکل حس میکردم فقط ای ...

حالتهاي مختلفي داره يكي اززكاربراي اينجا شوهرش بهش ميگه از طرف ي جايي جن گذاشتن تو مغزش

يا يكي ديگه شون توي خونه يواش حرف ميزنه ميگه صدامون رو ضبط ميكنن

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره