2777
2789

میشه بدون تعارف و راحت واسم ترجمه یا تفسیر کنیدبنظرتون چقدر شیمی میخواد؟

اوضاع چطوره؟

مامانی چطور دلت اومد تنهادخترتو بذاری وبری😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دیگه تحملم بالاست  تا فردا عصر ببرم دکتر استرس دارم  کمکم کنید اوضاع چجوریه

دکار انلاین بگیر از اسنپ دکتر بفرس براشون 

شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی⁦ شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍⁦❤️⁩🐕

ظاهرا خود رحم و یکی از تخمدان‌ها درگیر شده ولی به نظرم کل رحم و با تخمدان‌ها و لوله ها خارج کنند،من درگیری لگنی و سایر اعضا بدن رو ندیدم 

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸

نوشته تومور داری تو رحمت 

نگران نباش هنوز زیاد وارد لنف نشده اگه زودتر رحمتو برداری جای دیگه نفوذ نمیکنه  

ایشالا که سلامتی رو بدست بیاری

دارای گواهینامه رانندگی . دارای یک عدد پراید😂😂😂😂
هزینش چقدره

بار اول بزنی کد تخفی میخوره هزینه نمیدی اگه اسنپ کلا داشته باشی اگه نه ۱۰۰

شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی⁦ شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍⁦❤️⁩🐕
واسه مامانم هست  رحمش و ضمایم واپاندیس رو برداشتن  الان قراره بگن شیمی میخاد یا نه&nb ...

خب رحم و ضمائم رو اکثر خانوما برمیدارن به خاطر فیبروم و اینا 

شیمی درمانی خیلی کم میخواد شایدم اصلا نخواد چون وارد بافت دیگه یا لنف نشده به اون صورت 

دارای گواهینامه رانندگی . دارای یک عدد پراید😂😂😂😂