2777
2789

میگن شروع ارزیابی از دی ماه یعنی چی بشینیم از دی سوالات مصاحبه رو بخونیم شرکت کنیم؟؟؟

با پدرمادراتون مهربونتر باشین اونا هم اولین بارشونه که زندگی رو تجربه میکنن💗بیا پای قسمت نزاریم چه قدر خودت را عذاب میدهی،این چیزهایی که از آن شکایت میکنی،همان زندگی ست،هرگز برای هیچکس یا در هیچ زمان،بهتر از این نبوده آقا سلام!میشه به من اجازه بدی؛ بازم بیام…دیگه تموم میشه همه دلتنگیام!🕊️🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی قبول شدی؟ 

نه عزیزم کنکور سال ۱۴۰۳ میگم که تغییر کرده پذیرش فرهنگیان و جدا ثبت نام کردیم

با پدرمادراتون مهربونتر باشین اونا هم اولین بارشونه که زندگی رو تجربه میکنن💗بیا پای قسمت نزاریم چه قدر خودت را عذاب میدهی،این چیزهایی که از آن شکایت میکنی،همان زندگی ست،هرگز برای هیچکس یا در هیچ زمان،بهتر از این نبوده آقا سلام!میشه به من اجازه بدی؛ بازم بیام…دیگه تموم میشه همه دلتنگیام!🕊️🤍
قبل کنکور مصاحبه میگیرن؟؟؟از همه؟؟

منم نفهمیدم شما اینو میشه بخونین

✅ #فوری

❌ شروع مصاحبه داوطلبان کنکور تربیت معلم ۱۴۰۳ از نیمه اول دی ماه امسال

⭕ ارزیابی داوطلبان کنکور تربیت معلم ۱۴۰۳ نیز از نیمه اول دی ماه سال ۱۴۰۲ آغاز می شود و افراد در دو بخش شایستگی‌های #عمومی و #تخصصی ارزیابی می شوند. در صورت قبولی و ورود به دانشگاه فرهنگیان نتیجه این ارزیابی تکمیلی تا دو سال معتبر است اما به طور کلی ارزیابی شایستگی معلمی توسط وزارت وزارت آموزش و پرورش در طول سال برگزار می شود.

⭕ از آنجا که ارزیابی تکمیلی داوطلبان از نیمه اول دی ماه سال جاری آغاز می شود، در صورتی که داوطلب در این ارزیابی شایستگی معلمان شرکت نکرده باشد، امکان شرکت وی در ارزیابی جدید پس از اعلام داوطلبان به میزان چندبرابر ظرفیت، فراهم می شود.

⭕ در صورت #عدم_قبولی افراد در کنکور تربیت معلم نیز، نتایج ارزیابی تکمیلی آنها به جز ارزیابی گزینش، تا پایان زمان اعلام نتایج آزمون سال آتی معتبر است و داوطلب می تواند در آزمون سال آینده نیز از نتایج ارزیابی تکمیلی امسال خود بهره‌مند شود و اینگونه در صورت تمایل از تکرار ارزیابی تکمیلی به جز ارزیابی گزینش، برای کنکور تربیت معلم سال آینده معاف می شود.
┄┄┄┅┅❅✾❅┅┅┄┄┄
مفیدترین کانال کنکور🌾
┏━━━━━━━━━━━━━━━┓
🎊 @dr_ahmad_bagheri 🎊
┗━━━━━━━━━━━━━━━┛