2777
2789
عنوان

خواب حضرت عیسی(ع)

711 بازدید | 5 پست

سلام دوستان

امیدوارم حالتون خوب باشه

یه عزیزی یه خواب از حضرت عیسی(ع)دیدن، و با دید اول شخص براتون تعریف اش می کنم:

_خواب دیدم تو خونه خودم هستم،آدم های زیادی اونجا بودن که نمی شناختمشون،جلو رفتم تا باهاشون آشنا بشم و فهمیدم مسیحی هستن.بعد از اون در خواب یه حس ترس و غربت زیاد و وحشتناک بهم دست داد.به خودم گفتم من که مسلمونم وسط این همه مسیحی چیکار می کنم.چرا اینا اینجان،چرا من اینجام.یهو دیدم دو صف تشکیل دادن برای خوندن نماز،منم رفتم بینشون نماز بخونم.نمازشون رو که شروع کردن،وسط کار یهو من یکی از ارکان رو اشتباه انجام دادم،گویا که نمازشون بهم خورد و همه اشون برگشتن سمت من و با یه صورت گرفته و ناراضی نگاهم کردن.دوباره اون حس ترس برگشت.مبهوت مونده بودم که یکیشون که انگار نسبت به بقیه ارجحیت داشت و سردسته اشون محسوب می شد اومد جلوم و انگار از من می خواست که دنبالش کنم...

*ادامه در کامنت ها*

با کمک خدا و تلاش تو ، زمان خیلی مسائل را تغییر خواهد داد💚

_اون شخص ازم خواست که دنبالش کنم.و منم انگار که از حالت نشسته و نماز بلند شده باشم انجامش دادم.گفته بودم که خوابم در خونه ی خودم بود.اون جایی که صف نماز گرفته شده بود،جلوش یه در بود.تو خوابم اون در رو می شناختم چون در واقعیت در اتاق خودمه.اون شخص در اتاق رو باز کرد،ولی نه کامل.من کمی جلو تر رفتم و از لای در خواستم داخل اتاقم رو ببینم.یه گهواره ی سفید رنگ دیدم که اطراف و بالاش رو یه نور خیلی وسیع و بی همانند گرفته بود.نمی تونستم ببینم چه شخصی در اون گهواره هست ولی در همون لحظه از خواب بهم الهام شد که کودکی که در گهواره قرار داره حضرت عیسی(ع) هستن.بعد از دیدن اون صحنه هرچی حس ترس از غریبی و اینکه تنها مسلمون اون جمع مسیحی من بودم از بین رفت.حس کردم دیگه هیچ ترسی ندارم.حس کردم دیگه تنها نیستم.بعدش در اتاق بسته شد،و انگار که مجددا برگشته باشم سر نماز با اون جمع مسیحی...و خوابم تموم شد._

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متشکرم از دوستانی که این تاپیک رو در خصوص خواب اون عزیز خواندن.

کسی از شما تعبیر خواب ایشون رو میدونه؟و آیا میدونه که چه نشانه و معنایی می تونه داشته باشه؟

عزیزم من تابیک هاتون رو خوندم

به نظر علاقه خیلی زیادی به این موضوع ها دارید

همه این خواب ها ه از علاقه و هیجان شما نسبت به این موارد منشا میگیرد

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله