2777
2789
عنوان

قضیه دستگیری تتلو چیه یکی بیاد ب من بگه

| مشاهده متن کامل بحث + 13640 بازدید | 99 پست
تتلو یه عالم پول داشت اخه ویلا به چه بزرگی داشت این همه پول رو هرجا ببری بهت فوری شهروندی میدن

اخه ترکیه الان از همه جهان مردم ریختن دارن اونجا خونه میخرن چون پولشون بی ارزش شد ،نمیشه که به همه اونایی که خونه خریدن شهروندی بده ،حلاصه هر کشوری برای خودش یسری چهارچوب امنیتی داره

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حکمشو نمیدونم ولی دخترای زیر ۱۸ سالو مجبور میکرد سرشونو بتراشن و تتو بزنن بعدشم که.... بخاطر این کث ...

توی ایران ارتباط با دختر بالای ۹ سال اسمش میشه رابطه نامشروع و جرم بزرگی نیست😐😐😐

اون توی قوانین متمدنانه هست که زیر ۱۸ سال جرمه

کلی خرابکاری به بار داده از توی ترکیه هم بهش شکایت کردن پلیس ترکیه دستگیرش کرده برش گردوندن ایران

آشغال ایران رو تحویل خوده ایران داده انشاله که نابود بشه مردیکه مریض دروری😏

هرکی امضای منو دید دعا کنه به عشقم برسم 😢😢😢😢🙏حاجتروا بشید انشاله🥺🙏

دوستان تتلو کلی خواهش و تمنا و لابی کرد تا برگشت ایران 

پلیس اینترپل اگر دستگیرش می‌کرد ،رابطه با زیر ۱۸ سال جرم خیلی بزرگیه 

توی ایران نهایتش جریمه و چند ضربه شلاق 

یادتون نیست اون معلم ۴۰ ساله رو که با دختر ۱۰،۱۱ ساله ارتباط داشت چه حکمی بهش دادن؟؟؟ جرم تجاوز محسوب نشد و چون دختر بالا ی ۹ سال بالغ حساب میشه و به خواست خودش بوده شد رابطه نامشروع......

حکمشو نمیدونم ولی دخترای زیر ۱۸ سالو مجبور میکرد سرشونو بتراشن و تتو بزنن بعدشم که.... بخاطر این کث ...

برای مرگ  کسی دعا نکن  شاید اون پیش خدا بسی عزیز تر باشه امیر تتلو هم بازیچه دست بعضی هاست...  

چه شکنجه ای؟ 

دخترا رو زندانی میکرده گوشیاشونو میگرفته نتونن به کسی خبر بدن

به زور رو بدنشون تتو میزده کتکشون میزده

شکنجه میکرده میگفته من خدام باید بهم سجده کنید

و شکنجه های جنسی دیگه ای که اینجا نمیشه گفت خیلی زشته

{ خانم هستم }