2777
2789
عنوان

قضیه دستگیری تتلو چیه یکی بیاد ب من بگه

| مشاهده متن کامل بحث + 13640 بازدید | 99 پست
فحشش دادی احتمالا خوشحال تر شده چون اینا عادت دارن تتلو فحششون بده ذوق میکنن

نه توکامنتاش میخواست منوقانع کنه تتلوشکنجه نمیکنه همه دروغ میگن تتلوپاکومعصومه شروع کردبه توهین منم جواب توهیناشودادم

فحشش دادی احتمالا خوشحال تر شده چون اینا عادت دارن تتلو فحششون بده ذوق میکنن

دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید آخه مگه میشه بعد اون همه توهین بین دخترای عاقل طرفدار داشته باشه

فقط میدانم هیچ نمیدانم!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم والا ماهم نوجوون بودیم ولی از این غلطا نکردیم درسته تتلو مریض جنسیه ولی خدا ب ادم عقل داده مگه ...

خداروشکر که خانواده های خوبی داشتیم حمایتمون میکردن مشکل روحی عاطفی نداشتیم اینکه یه دختر نوجوان بره با پسر دوس بشه همش از کنجکاوی یا هرزگی نیست بعضیا خلأ عاطفی دارن بیرون دنبال محبت میگردن ماکه از وضع تو خونه هاشون بی خبریم. میدونم اگر اونام میدونستن عاقبتشون میشه یه جسم وروح اسیب دیده نمیرفتن.

حس بودنت، قشنگترین حس دنیاست❤️❤️همیشه باشی عشق من... 
نه توکامنتاش میخواست منوقانع کنه تتلوشکنجه نمیکنه همه دروغ میگن تتلوپاکومعصومه شروع کردبه توهین منم ...

من از اوناییشون که زیر ۱۸ سالن تعجب نمیکنم

میگم بچه ان

ولی طرفدارای بالای ۱۸ سالش واقعا نیازه به روانپزشک مراجعه کنن چون هرجور حساب کنی نمیشه بزرگسال باشی و طرفدار تتلو !

{ خانم هستم }
من از اوناییشون که زیر ۱۸ سالن تعجب نمیکنم میگم بچه ان ولی طرفدارای بالای ۱۸ سالش واقعا نیازه به ر ...

سحر قریشی!!

خداروشکر که خانواده های خوبی داشتیم حمایتمون میکردن مشکل روحی عاطفی نداشتیم اینکه یه دختر نوجوان بره ...

خودشم گذشته خوبی نداشته از شخصی که ننشو فوش میده چه انتظار

فقط میدانم هیچ نمیدانم!

خودشم گذشته خوبی نداشته از شخصی که ننشو فوش میده چه انتظار

یه زمانی دلم براش میسوخت اخه تو نت نوشته بود خیلی سختی کشیده کارگری کرده فقیر بودن خرج خواهر ومادرشو میداده میگفتم شاید واسه همین سختیاش و مجوز ندادن به اهنگاش اینطور روانی شده کاش خودشو نجات بده اما کم کم گنداش بیشتر درومد 

سحر قریشی!!

اره اون خیلی عجیب بود 

میگن معتاد شده بوده به خاطر اعتیادش اول جذب تتلو شده

ولی کسایی که میان ازش دفاع میکنن معتاد نیستن نمیدونم چرا نمیخوان بپذیرن تا حالا فن فرد اشتباهی بودن

{ خانم هستم }
اره اون خیلی عجیب بود  میگن معتاد شده بوده به خاطر اعتیادش اول جذب تتلو شده ولی کسایی که میان ...

چی بگم والا!بلکه با این اتفاق همه چشماشون باز بشه بفهمن اونورم خبر خوشی نیست

خب شهروند اونجا میشه همونجا دادگاهی میشه برای چی برگردوندن ایران

فکر نکنم هرکی اونجا خونه داشته باشه شهروند اونجا حساب بشه ها!بلد نیستم قوانینشون رو 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
فکر نکنم هرکی اونجا خونه داشته باشه شهروند اونجا حساب بشه ها!بلد نیستم قوانینشون رو 

تتلو یه عالم پول داشت اخه

ویلا به چه بزرگی داشت

این همه پول رو هرجا ببری

بهت فوری شهروندی میدن

💍♥ i said yes