2777
2789
عنوان

قضیه دستگیری تتلو چیه یکی بیاد ب من بگه

| مشاهده متن کامل بحث + 13641 بازدید | 99 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینکه این موجود هنوزم طرفدار داره خیلی عجیبه

تو اینستا و اینجا کامنتای طرفداراشو میبینم که جرم هاش رو توجیه میکنن از تعجب شاخ درمیارم

مگه میشه ادم یه مجرم رو دوست داشته باشه

{ خانم هستم }
میلاد شهروندی نداشت

نه منظورم اینه عین میلادحاتمی که ایران ازش شاکی بود دنبالش یود بگیردش اخر اونا گرفتن تحویل ما دادن اینم ایران دنبالشو داشته منتها چون تو کشور اونا بوده باید اونا دستگیرش میکردن وتحویل ایران میدادن نمیشه که همینجور پاشی بری یه کشور یکیو بگیری بگی چون مال ماس دوس داشتم بگیرمش مراحل قانونی داره دیگه

حس بودنت، قشنگترین حس دنیاست❤️❤️همیشه باشی عشق من... 
دخترا هم خودشون کرم دارن

نمیشه قضاوت کرد چون خیلیا نوجونن سنی ندارن هنوز تجربه ای ندارن تو عالم خودشون لابد فکرمیکردن میرن پیشرفت میکنن غافل ازینکه چه نقشه هایی براشون کشیدن

اینکه این موجود هنوزم طرفدار داره خیلی عجیبه تو اینستا و اینجا کامنتای طرفداراشو میبینم که جرم هاش ...

ار ه یه بارکامنت گذاشتم تتلواگه ادم درستیه فیلم شکنجه هاروبزاره یه دخترمنوبه فحش بست منم کم نیاوردم خواهرمادرشوپیوندزدم به هم  

الان ترکیه ای ها میگن. ایرانیا چه فسادن فتنه ان. همه از دم خلاف جرم😂

عذر می‌خوام اونجا ایرانی ها رو سگ هم حساب نمی‌کنن اونقدر که ایران مواد مخدر قاچاق کرده به کشورشون

فقط میدانم هیچ نمیدانم!

ار ه یه بارکامنت گذاشتم تتلواگه ادم درستیه فیلم شکنجه هاروبزاره یه دخترمنوبه فحش بست منم کم نیاوردم ...

فحشش دادی احتمالا خوشحال تر شده

چون اینا عادت دارن تتلو فحششون بده ذوق میکنن

{ خانم هستم }
نمیشه قضاوت کرد چون خیلیا نوجونن سنی ندارن هنوز تجربه ای ندارن تو عالم خودشون لابد فکرمیکردن میرن پی ...

عزیزم والا ماهم نوجوون بودیم ولی از این غلطا نکردیم درسته تتلو مریض جنسیه ولی خدا ب ادم عقل داده مگه ما نوجوون نبودیم کی رفتیم با کسی دوست بشیم ک این بشه عاقبتش

کارما💫    

ار ه یه بارکامنت گذاشتم تتلواگه ادم درستیه فیلم شکنجه هاروبزاره یه دخترمنوبه فحش بست منم کم نیاوردم ...

اینکه هنوز بعضیا چشماشون باز نمیکنن واقعیتو ببینن واقعا جا تأسف داره اوناکه گولشو خوردن رفتن خونش معتاد شدن  واسیب دیدن همینطور بودن دیگه