ژاکت_قرمز مدیر عضویت: 1402/07/12 تعداد پست: 547 عنوان رفته بودم قلمچی بدم 😂 | مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 22 پست بعد یه پسره که جوون بود و دانشجو مراقب بود فکر کنم ازم خوشش اومده بود 😂😂😂💔💔💔 شانس هم نداریمبعد داشتم امتحان میدادم یه بار اومد بالا سرم 😂💔 کاربر جدید نیستم، خودم لغو کاربری کردم. 1402/09/17 | 12:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ژاکت_قرمز مدیر استارتر عضویت: 1402/07/12 تعداد پست: 547 بعد من که آزمون قلمچی میرم یه مشت پیر که آدم جرات نمیکنه نگاهشون کنه بابا دیگه اینجوری هم نیست 😂بعد همش دخترا ازش سوالارو میپرسیدن میگفت من رشتم ریاضی بوده زیست بلد نیستمممم 😂😂😂 کاربر جدید نیستم، خودم لغو کاربری کردم.
سلدا_خانوم عضویت: 1401/05/23 تعداد پست: 793 بابا دیگه اینجوری هم نیست 😂 بعد همش دخترا ازش سوالارو میپرسیدن میگفت من رشتم ریاضی بوده زیست بلد ن ... بخدا مال ما همینجورین یه سوال میپرسی جوری نگاهت میکنند بیچاره دانش آموزها هم از ترس هیچی نمیگن😂 یه روز بدون خداحافظی رفت پاره تنم...🖤
ژاکت_قرمز مدیر استارتر عضویت: 1402/07/12 تعداد پست: 547 چی میگییی یه بار اومده بالا سرش عاشقش شده این حرفا وصله تنه اسی نیس 😂😂😂😂 فقط همین نبود که ولی خب نگفتم عااااشق که کاربر جدید نیستم، خودم لغو کاربری کردم.
ژاکت_قرمز مدیر استارتر عضویت: 1402/07/12 تعداد پست: 547 ن یه فرد عادی ک گذرش خورده بود ب کانون😅 عجب 😂 کاربر جدید نیستم، خودم لغو کاربری کردم.
ژاکت_قرمز مدیر استارتر عضویت: 1402/07/12 تعداد پست: 547 بخدا مال ما همینجورین یه سوال میپرسی جوری نگاهت میکنند بیچاره دانش آموزها هم از ترس هیچی نمیگن😂 😂😂😂😂❤️💔💔 کاربر جدید نیستم، خودم لغو کاربری کردم.
نخند عضویت: 1399/07/18 تعداد پست: 9912 😂😂😂😂 فقط همین نبود که ولی خب نگفتم عااااشق که شوخی میکنم باهات عزیزمولی رو درست تمرکز کن این حسا تو این سن زیاد میاد سراغ آدم زودم میره 🇵🇸🇮🇷...👀 توجه کاربران عزیز:غلط املایی داشتم بگید بهم✍️💓
ژاکت_قرمز مدیر استارتر عضویت: 1402/07/12 تعداد پست: 547 شوخی میکنم باهات عزیزم ولی رو درست تمرکز کن این حسا تو این سن زیاد میاد سراغ آدم زودم میره بله درسته چشم کاربر جدید نیستم، خودم لغو کاربری کردم.
نخند عضویت: 1399/07/18 تعداد پست: 9912 بله درسته چشم چشمت روشن 🇵🇸🇮🇷...👀 توجه کاربران عزیز:غلط املایی داشتم بگید بهم✍️💓