2777
2789

نمیدونم چرا منم پریود نمیشم هزارتا چیز قاعده اور و دمنوش خوردم چنروز پیش دوتت لک تو دسشویی دیدمو تمام کمر دردو دل درد دارم خستم

خدایا شکرت😍بلاخره منم دارم مامان میشم الهی ک قسمت همه منتظرا من خودم خیلی منتظر موندم🥺

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیدونم چرا منم پریود نمیشم هزارتا چیز قاعده اور و دمنوش خوردم چنروز پیش دوتت لک تو دسشویی دیدمو تما ...

اره منم همینطور کمرم درد داره و احساس گرمای خیلی زیادی دارم اما پریود نمیشم بی بی هم منفیه 

شما چندروز تاخیر داری

اره منم همینطور کمرم درد داره و احساس گرمای خیلی زیادی دارم اما پریود نمیشم بی بی هم منفیه  شم ...

من دوم باید میشدم ک نشدم همونروز بی بی زدم منفی بود اره منم گرممه اصن حالم خوب نیس دلم میخاد گریه کنم

خدایا شکرت😍بلاخره منم دارم مامان میشم الهی ک قسمت همه منتظرا من خودم خیلی منتظر موندم🥺
دیگه هیچ انگیزه ای برای امروز ندارم دوست دارم بخوابم  از همه فراری شدم

اره دقیقا هیچ انگیزه ایی نیس کسیم نیس ادم باهاش درد دل کنه از لحاظ روحی یه پیر زنه نحیفو دلگیرم

دیگه بی بی نزدی؟ ینی الان ۱۵ روزه تاخیر داری بنظرم یه بی بی بزن

هی خاهر همش منفی از بی بی چکم متنفرم میدونم بازم منفی میشه 

اره دقیقا هیچ انگیزه ایی نیس کسیم نیس ادم باهاش درد دل کنه از لحاظ روحی یه پیر زنه نحیفو دلگیرم

بعضی وقتا میگم کاش همون روز اول جلوگیری نمیکردم خودمو مقصر میدونم بیچاره همسرم 😔