2777
2789
بعضی وقتا میگم کاش همون روز اول جلوگیری نمیکردم خودمو مقصر میدونم بیچاره همسرم 😔

بیچاره خودمون همش فکر میکنم اگه بچه دار نشم شوهرم منو ول کنه زن بگیره چی خونه زندگی ک با عشق ساختم میشه مال کسی دیگه 

خدایا شکرت😍بلاخره منم دارم مامان میشم الهی ک قسمت همه منتظرا من خودم خیلی منتظر موندم🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ۵ ساله منتظرم ازمایش دادم تنبلی دارم تو چته

ای بابا من کیست اندومتریوز دوطرفه داشتم عمل کردم کلیه هام مشکل داشتن عمل کردم یه بار هم ای وی اف کردم نگرفته بخدا مثل ماشین قراضه ام هربار یه جام نابود میشه نمیمیرم راحت شم

ای بابا من کیست اندومتریوز دوطرفه داشتم عمل کردم کلیه هام مشکل داشتن عمل کردم یه بار هم ای وی اف کرد ...

من هزینه ای وی اف هم ندارم شوهرم اصلا گمون نکنم ببرتم برا آی وی اف چقد دیگه حرف بشنوه و طعنه کاش منم بمیرم خاهر ما ک صدامون ب خدا نمیرسه 

خدایا شکرت😍بلاخره منم دارم مامان میشم الهی ک قسمت همه منتظرا من خودم خیلی منتظر موندم🥺
من جای تو بودم ازمایش میدادم شاید مثبت باشی

اخه سینه درد ندارم شنیدم باردار باشی باید سینه هات حداقل یکم درد داشته باشه.بی بی چک تو خونه ندارم وگرنه میزدم

اخه سینه درد ندارم شنیدم باردار باشی باید سینه هات حداقل یکم درد داشته باشه.بی بی چک تو خونه ندارم و ...

نه علائم ها متفاوته خدا بزرگه من که بعد ۷ روز دوتا بی بی زدم منفی بود☹

خیلی حس بدیه

لکه بینی هم نداری؟

نه علائم ها متفاوته خدا بزرگه من که بعد ۷ روز دوتا بی بی زدم منفی بود☹ خیلی حس بدیه لکه بینی هم ند ...

دو روز پیش رفتم دستشویی دوتا لکه خون روشن دیدم گفتم حتما پریود شدم ک دیگه همون دوقطره بودو تمام 

دو روز پیش رفتم دستشویی دوتا لکه خون روشن دیدم گفتم حتما پریود شدم ک دیگه همون دوقطره بودو تمام  ...

امیدوار باش ان شالله بارداری

دست و دلم به کار نمیره 

من که هیچی حس میکنم یائسه شدم 

این سری ژل رویال خوردم انگار هیچی به هیچی

امیدوار باش ان شالله بارداری دست و دلم به کار نمیره  من که هیچی حس میکنم یائسه شدم  این ...

اره بخدا حالا من ۵ ماهم هس اصلاح سبک میکنم کلی خرج کردم از اینم نتیجه نگیرم چه خاکی بریزم سرم