2777
2789

حداقل باید ماما باشه فک کنم مرکز بهداشت هم میدن

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلانرو

اگرپری بشی خودت میشی

دوستم وخواهراش بی بی چکاشون اصلانشون نمیده

یکی ازاقواممون هم زدمنفی بودرفت دکتربراش آمپول نوشت بچه اش۳ماهه سقط شد

بارهاشده تا۴۰روزنشدم یابرعکس سر۱۰روز۲بارشدم

استرس ومسافرت وغذاو....تاثیرداره گاهی

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
اصلانرو اگرپری بشی خودت میشی دویتم وخواهراش بی بی چکاشون اصلانشون نمیده یکی ازاقواممون هم زدمنفی ...

اخه هیچوقت سابقه تاخیر نداشتم دیگه بعد۷روز ظاهرا درست نشون میده میترسم یائسه شده باشم😔

اخه هیچوقت سابقه تاخیر نداشتم دیگه بعد۷روز ظاهرا درست نشون میده میترسم یائسه شده باشم😔

نه برای ماسابقه داره

گفتم گاهی۱یا۲بارتوی کل عمرت

شده باشی هم فقط باطب سنتی خوب میشی

تایپیکهاروسرچ کن بخون

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
من روز 12 تاخیر رفتم بتای خونم پایین بود دو روز بعد دوبرابر شد. اصلا نه بی بی چک بزن و نه دکتر برو ب ...

واقعا؟؟؟؟ بعد ۱۲ روز ؟چه دلی داری عزیزم

تو این مدت تاخیر بی بی نزدی؟ علائمی نداشتی؟