2777
2789
عنوان

مگه نمیگید حقوق برابر زن و مرد؟

3313 بازدید | 81 پست

چرا باید مرد مهریه و نفقه بده؟این برابریه؟

میگید جهیزیه ! اما اصولش اینه جهیزیه با مهریه ایی که مرد پرداخت میکنه باید خریداری بشه...نمیشه باهم کار کرد و جهیزیه خرید؟

چرا از یه مرد موقع خواستگاری توقع خونه و ماشین و شغل دارید؟

تو تاپیک قبلی گفتید برابری و مساوت پس لطفا نظر بدید؟

این فقط یک تبادل نظر هست...به اعصاب تون مسلط باشید

چو خدا بوده پناهت ، چه خطر بوده زِ راهت؟           خدا یار باشد ؛ دشمن هزار باشد۞۞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باز ی کاربر مرد ک تو جامعه دیده نشده عضو شد اینجا حرف بزنه🤦‍♀️🤦‍♀️

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

چون شما داری سرنا رو از سر گشادش میزنی! برابری رو با حذف تنها حقی که یکی از طرفین داره میخوای به دست بیاری؟!!!!!

مثل اینه به یه برده بگی حالا که نمیخوای برده باشی دیگه نون و آبتو از ما نخواه ولی همچنان تمام(دقت کن تمااااام حتی حق سرپرستی بچت و قتلش!) با منه!

ضمنا شما دنبال تعیین اصول برابری نباشید... بگردید ببینید حقوق دانا  و روانشناسای کشورایی که خیلی پیشرفته ترن(چه اسلامی چه لاییک) چیکار میکنن. اگه خیال میکنید از اونا بهتر میفهمید سریعا به روانپزشک مراجعه و بستری شید.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
چون نمیدونن این برابری به ضررشونه فقط به نفع اقایونه کلا تو دین اسلام خیلی مقام زن بالاست 

لطفا یه سر به تاپیک قبلیم بزنید نزدیک بود منو بکشن😐😅

چو خدا بوده پناهت ، چه خطر بوده زِ راهت؟           خدا یار باشد ؛ دشمن هزار باشد۞۞
چون نمیدونن این برابری به ضررشونه فقط به نفع اقایونه کلا تو دین اسلام خیلی مقام زن بالاست 

دقیقا

گاهی میام اینجا، کاربری دست دوستمم هست🌱   •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★    

هروقت قانونش تو ایران درست شد اوکی مهریه ننویسین 

هروقت رسم جهیزیه.و سیسمونی و کادو برداشته شد اوکیه 

شما رفتی خواستگاری بگو حق تصنیف اموال میدم یه تیکه هم جهیزیه از مادر عروس نمیخوام باهم می‌خریم 

منطقی باشن قبول میکنن

قدحی پر بکن سر بکش جان مرا 🖤🌿

شما چرا حق طلاق داری؟!

چرا حق حضانت فرزند داری؟!

چرا اجازه خروج از کشور زن دستته؟!

چرا میتونی چهار تا زن بگیری؟!

هر وقت تو این موارد زن و مرد برابر بودن میتونیم راجع به بقیه حق و حقوق بحث کنیم