نصف زندگیم صرف این شد به آدمهای مهم زندگیم بفهمونم باباااااا من دشمنت نیستم با من نجنگ ..... دلم میخواد سی کیلو کم کنم واسم صلوات بفرستید تا بتونم ......هرکس امضامو بخونه صلوات نفرسته تا فردا یک کیلو چربی اضافه میکنه از من به شما نصیحت 😁😁😁😁
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تهران اگه بودی شماره یه برقکار خیلی وارد و منصف رو بهت میدادم
نصف زندگیم صرف این شد به آدمهای مهم زندگیم بفهمونم باباااااا من دشمنت نیستم با من نجنگ ..... دلم میخواد سی کیلو کم کنم واسم صلوات بفرستید تا بتونم ......هرکس امضامو بخونه صلوات نفرسته تا فردا یک کیلو چربی اضافه میکنه از من به شما نصیحت 😁😁😁😁
ببین بستگی داره بانصبیات باشه یانصبیات جدا ویه سری مراحل دیگه که من زیاد سر درنمیارم اگه جداباشه قیم ...
بعداینکه هستن که کمترقیمت میدن ولی شوهرمن سابقه کاریش بالاس وخیلی خیلی حرفه ای درحدمهندس مدرک فنی حرفه ای ومدرک برق هوشمندوهمه چی داره کارشم بیسته تهران همه میشناسنش قیمتاش اینه ۱۲۰به بالا میدان تره بارهاتهران وپلیس راه واینجورجاها زیر دستشن