نصف زندگیم صرف این شد به آدمهای مهم زندگیم بفهمونم باباااااا من دشمنت نیستم با من نجنگ ..... دلم میخواد سی کیلو کم کنم واسم صلوات بفرستید تا بتونم ......هرکس امضامو بخونه صلوات نفرسته تا فردا یک کیلو چربی اضافه میکنه از من به شما نصیحت 😁😁😁😁
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
تهران اگه بودی شماره یه برقکار خیلی وارد و منصف رو بهت میدادم
نصف زندگیم صرف این شد به آدمهای مهم زندگیم بفهمونم باباااااا من دشمنت نیستم با من نجنگ ..... دلم میخواد سی کیلو کم کنم واسم صلوات بفرستید تا بتونم ......هرکس امضامو بخونه صلوات نفرسته تا فردا یک کیلو چربی اضافه میکنه از من به شما نصیحت 😁😁😁😁
ببین بستگی داره بانصبیات باشه یانصبیات جدا ویه سری مراحل دیگه که من زیاد سر درنمیارم اگه جداباشه قیم ...
بعداینکه هستن که کمترقیمت میدن ولی شوهرمن سابقه کاریش بالاس وخیلی خیلی حرفه ای درحدمهندس مدرک فنی حرفه ای ومدرک برق هوشمندوهمه چی داره کارشم بیسته تهران همه میشناسنش قیمتاش اینه ۱۲۰به بالا میدان تره بارهاتهران وپلیس راه واینجورجاها زیر دستشن