2777
2789
عنوان

حالم داغونه چه تصمیمی بگیرم؟😞

202 بازدید | 20 پست

خانوما من ۴ساله خونه داریم چون همسرم اخلاقش یطوری بود گفتم حامله نشم و خونه بخریم ماشین بخریم که خداروشکر تونستیم اما شوهرم خیلی بدعصبی میشد مشکلم به پدرمادرم گفتن اونام شوهرم گوشمالی دادن شوهرم خوب شد اخلاقش تا مدتها منم که خوشحال شدم بالاخره راضی شدم تا حامله شم .باردارکه شدم شوهرم تاهمون دوماه اول خیلی هوام داشت دوسم داشت مهربون بوداما دوماه دوباره شده همون ادم سابق انقدر عذابم میده که همیشه گریه می کنم نمیدونم چیکارکنم بچم سقط کنم؟؟؟

نکنننن

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

طفلک بچه چه گناهی کرده بابای بداخلاق داشته باشه نظر به سقط کردن نمیدم اما خب.... 

نمیتونین برید پیش مشاور ؟

اگر روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون‌هایی که توی زندگی بیشتر از همه رنج کشیدن. رنج! نه به منزله غم. که غم هم میتونه شکلی از رنج باشه. رنجی که به معنی رشد و رسیدن به نورِ امید وسط تاریک ترین روزهای زندگیشون باشه. اون آدم‌ها شاید زیاد کتاب نخونده باشن. شاید سواد زیادی نداشته باشن. شاید پولدار نباشن. ولی عمیقن. انسان های عمیق رو دوس دارم. اینکه حتی با سکوتشون هم حرف های زیادی دارن. اگه یه روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون آدمایی که با رنج قد کشیدن ...
دوباره بگو پدر و مادرت گوشمالی بهش بدن چرا بچه را سقط کنی اخه

باور میکنی بخدا زن و شوهرای دیگرو میبینم چه مشکلاتی دارن میگم خدایا چرا مااینطوری هستیم؟

شوهرم خیلی گیرمیده خیلی ادم درونگراییه

همه فکرمیکنن فرشتست

امشب بازنداییم رفته بودم بیرون پشت گوشی گفتم رفتی حموم؟حالا بلندمیگه چه طرز حرف زدنه چطور خجالت نمیکشی ازین حرف زدن😐

توخونه دکوراسیون تغییرمیدم میگ همش ازمامانت یادمیگیری مامانت چرا این کارارومیکنه یا پدرمادرم بیان میگ چه وقت اومدنه باز سرو کلشون پیداشد

پرده خونه میدم کنار میگ دید داره باز میکشه

اره بنظرم اصلا نباید حامله میشدی چون ادما تغییر نمیکنن و اگرم کنن یه مدته کوتاهیه

من اصلا دلم نمیخواست بخاطر حفظ زندگیم این کارو کردم

گفتم شوهرم دلگرم شه مادرپدرمم خیلی اصرار میکردن که حالا که شوهرت خوب شده بیار

باور میکنی بخدا زن و شوهرای دیگرو میبینم چه مشکلاتی دارن میگم خدایا چرا مااینطوری هستیم؟ شوهرم خیلی ...

اول اینکه خونوادت چجوری گوشمالیش دادن ؟ 

بعدم 

مشکلش چیه که بخاطرش میخوای بچه تو بندازی ؟ 

من اصلا دلم نمیخواست بخاطر حفظ زندگیم این کارو کردم گفتم شوهرم دلگرم شه مادرپدرمم خیلی اصرار میکردن ...

دورت بگردم برای حفظ زندگی کارای دیگه ام میشه انجام داد

من اینده ی همون بچه ای هستم ک الان توی دلته

افسرده روانی بیچاره و بدبخت

پدر بد مادر افسرده و بدتر از پدر 

بازم خودت میدونی 

چند ماهته؟