2777
2789

خدا خیرش نده سیا سوخته 

تیغ زنه فقط، بابای منو تا پای مرگ برد هم کلی پول گرفت هم فنری ک گذاشته بود عفونت کرد لللعععنت خدا بهش 

ما گفتیم نامه بده بیمارستان دولتی گفت اره حتما این بیمارستانه دولتیه برد انجام داد بعد نگو خصوصی بوده تا پول ندادیم نمیزاشتن بابامو بیاریم😐 مدائن نامه داده بود

اگ میتونی ببرش جا دیگ پیش دکتر دیگ 

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)

یجا دیگ هم رفته بودم همههه دربارش میگفتن کلا انگار هرررکی میره پیشش میگ باااید آنژیو بشه 

خلاصه ما خاطره خوبی نداریم ازش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا خیرش نده سیا سوخته  تیغ زنه فقط، بابای منو تا پای مرگ برد هم کلی پول گرفت هم فنری ک گذاشته ...

مامانم الان آنژیو کرد ، کاش زودتر میپرسیدم ، ۲۰ دقیقه ای اورد بیرون ، اصلا نمیدونیم چطور انجام داده ، ۱۷ تومنم گرفت

مامانم الان آنژیو کرد ، کاش زودتر میپرسیدم ، ۲۰ دقیقه ای اورد بیرون ، اصلا نمیدونیم چطور انجام داده ...

ایشالا ک برای مادر شمارو خوبو درست و بجا انجام داده نگران نباش دیگ انجام شده ایشالا ک خیره 

مامانم الان آنژیو کرد ، کاش زودتر میپرسیدم ، ۲۰ دقیقه ای اورد بیرون ، اصلا نمیدونیم چطور انجام داده ...

سلام عزیزم مادرتون آنژیو شد خوب بود چون همین دکتر دیروز  ب مامانم گفته باید اورژانسی آنژیو بشه بعد گفته بره بیمارستان بازرگانان دولتی لطفا جوابمو بدین 😔

سلام عزیزم مادرتون آنژیو شد خوب بود چون همین دکتر دیروز ب مامانم گفته باید اورژانسی آنژیو بشه بعد گ ...

ببخشید پیامت رو دیر دیدم عزیزم ، امیدوارم مادرت ن خوب باشه ، مادر من بعد از آنژیو خوب بود ولی بعد متوجه شدیم تمام این فشار بالا رفتن ها برای سرطان صفرا بوده و ایشون فوت شدن😔😔